ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε οτι θα παραιτηθεί αν η Καλαμαριά τιμωρηθεί για την συμμετοχή του Βάλνερ

Ο Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε οτι θα παραιτηθεί αν η Καλαμαριά τιμωρηθεί για την συμμετοχή του Βάλνερ
ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ

Ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί, άφησε ο Μάκης Κατσαβάκης, εάν τιμωρηθεί η Καλαμαριά λόγω της χρησιμοποίησης του Ρομάν Βάλνερ.

''Αν η ομάδα μου τιμωρηθεί και της αφαιρεθούν βαθμοί, νομίζω πως δεν εξυπηρετεί σε τίποτα η παραμονή μου στην ομάδα. Πρέπει κι εγώ να προστατεύσω την δουλειά μου. Δεν έχω να κάνω τίποτα περισσότερο'', τόνισε ο Σερραίος τεχνικός, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Extrasport''.

Οσον αφορά την ένσταση που ενδέχεται να κάνει ο Ολυμπιακός, τόνισε: ''Είναι απροσδόκητο να διεκδικεί στα χαρτιά ένα παιχνίδι από τον Απόλλωνα, ο Ολυμπιακός που μάλιστα το έχασε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα καθαρά. Δεν ξέρω τι τύχει μπορεί να έχει η ένσταση του αλλά όλα είναι πιθανά αφού εδώ είμαστε στην Ελλάδα.

Εμείς πήραμε την έγκριση της συμμετοχής του παίκτη από την Ομοσπονδία και την ΟΥΕΦΑ και δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε. Ακόμα και σήμερα με τον κ. Δαμήλο αυτό το θέμα συζητήσαμε. Εγώ πάντως ένα παιχνίδι που το έχασα στο γήπεδο δεν θα το σκεφτόμουν καν να το διεκδικήσω στα χαρτιά.

Σε τελική ανάλυση αν υπάρχει έννομο συμφέρον από μερικές ομάδες για να μηδενιστεί ο Απόλλων, τότε υπάρχει και αντίστοιχο συμφέρον από τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ να μην πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά ο Ολυμπιακός''.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ