ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λουτσιάνο θα κάνει τη διαφορά

Ο Λουτσιάνο θα κάνει τη διαφορά

Ο Ουζουνίδης τσέκαρε τον Λουτσιάνο και μίλησε μαζί του, προτού δώσει την έγκριση για την υπέρβαση στο οικονομικό για να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό. Έτοιμος για 30 λεπτά στα προκριματικά.

Η επικείμενη απόκτηση του Λουτσιάνο είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό, αφού θα προσθέσει μία ποιοτική επιλογή στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο προπονητής του Τριφυλλιού δεν έχει πολλές λύσεις στην επίθεση και χρειάζεται περισσότερες για τα ματς του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Βέβαια, ο Λουτσιάνο δεν θα είναι έτοιμος να παίξει σε ολόκληρο το παιχνίδι. Από τη λήξη του ισπανικού πρωταθλήματος και έπειτα, γυμνάζεται μόνος του, αφού δεν προπονήθηκε καθόλου με την Κορίνθιανς. Οπότε, θα χρειαστεί ειδικό πρόγραμμα, που θα αρχίσει από τη Δευτέρα (17/7) ώστε να φτάσει τους συμπαίκτες του. Όμως, εκτιμάται πως μπορεί να βοηθήσει για περίπου 30 λεπτά στις 27 Ιουλίου, στο πρώτο παιχνίδι.

ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Ο Ουζουνίδης έχει μιλήσει δύο φορές με τον Λουτσιάνο, για να του αναλύσει το πρότζεκτ του Τριφυλλιού και να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. Οι μεταξύ τους επικοινωνίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να επιλέξει ο Βραζιλιάνος τον Παναθηναϊκό και αυτό πιστώνεται στα υπέρ του 48χρονου προπονητή.

Από την εικόνα που έχει σχηματίσει ο Ουζουνίδης, ο Λουτσιάνο είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αποδίδει καλύτερα πίσω από τον φορ περιοχής. Θεωρεί ότι ο Βραζιλιάνος δεν έτυχε καλής διαχείρισης στη Λεγανές, αφού τον χρησιμοποιούσαν ως εξτρέμ και εκείνος θα του παρέχει ελευθέρια κινήσεων. Πρόκειται για έναν στράικερ με ντρίμπλα, αίσθηση του χώρου και καλά τελειώματα. Πάντως, υπό προϋποθέσεις ο Λουτσιάνο παίζει και ως καθαρό «9άρι».

Οι προδιαγραφές του Λουτσιάνο ώθησαν τον Ουζουνίδη να εισηγηθεί την υπέρβαση για τη μεταγραφή. Θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θα αποκομίσει πολλά περισσότερα από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή σε όλα τα επίπεδα και τον προορίζει για την ενδεκάδα, αφού περιμένει από τον 24χρονο επιθετικό να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ