ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λιβάγια σφράγισε με προβολή την άνετη νίκη της Κροατίας επί της Κύπρου

Ο Μάρκο Λιβάγια πανηγυρίζει γκολ με την Κροατία απέναντι στην Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου | 8 Οκτωβρίου 2021
Ο Μάρκο Λιβάγια πανηγυρίζει γκολ με την Κροατία απέναντι στην Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου | 8 Οκτωβρίου 2021 @2021 PHILIPPOS CHRISTOU/AP IMAGES

Ο Μάρκο Λιβάγια έκανε το 3-0 για την Κροατία απέναντι στην Κύπρο με κοντινή προβολή στις καθυστερήσεις, σφραγίζοντας την άνετη επικράτηση των φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Κροατία δεν μπόρεσε στα πρώτα 45 λεπτά να παραβιάσει την εστία της Κύπρου, όμως το γκολ του Πέρισιτς στο 45+2' ήταν εκείνο που ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο για τους φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν από την Κύπρο και μάλιστα στο φινάλε έδωσαν μεγάλες διαστάσεις στην επιτυχία τους.

Στο 80' έγινε το 2-0 από τον Γκβάρντιολ ενώ στο 90+2' ήρθε ένας γνώριμος των ελληνικών γηπέδων για να γράψει το τελικό 3-0, με τον άλλοτε φορ της ΑΕΚ και νυν της Ριέκα, Μάρκο Λιβάγια, να δέχεται εξαιρετική ασίστ του Μπρέκαλο και με νικάει με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή τον Μιχαήλ για να σημειώσει το δεύτερο τέρμα της διεθνούς καριέρας του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ