ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Ο Λεβαντόβσκι είπε "αντίο" στην Μπάγερν μετά από οκτώ χρόνια με μόλις 85 λέξεις

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι χειροκροτεί στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Ουνιόν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι χειροκροτεί στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Ουνιόν © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησε τον κόσμο της Μπάγερν και τους ευχαρίστησε για όσα πέτυχαν μαζί με τον σύλλογο αυτά τα οκτώ χρόνια μέσα σε μόλις 85 λέξεις.

Χωρίς πολλά λόγια ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποχαιρέτησε τον κόσμο της Μπάγερν μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Πολωνός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, όπου αναμένεται να υπογράψει μέχρι το 2025 με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο, είπε το "αντίο" του γι' αυτά τα οκτώ επιτυχή χρόνια στο Μόχανο σε μόλις 85 λέξεις.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τα μέλη του προσωπικού, τη διοίκηση του συλλόγου και όλους όσους με στήριζαν πάντα και μας βοήθησαν να κερδίσουμε τρόπαια με την Μπάγερν.

Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε μαζί. Πάνω από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς, γιατί εσείς κάνετε την Μπάγερν αυτή την ιδιαίτερη ομάδα που είναι σήμερα. Είμαι προνομιούχος που πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια με αυτόν τον σύλλογο και τους οπαδούς του και θα μείνει στην καρδιά μου για πάντα", ήταν το μήνυμα του 33χρονου.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ