ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Αυτό είναι το "χρυσό" deal με Λεβαντόβσκι

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βιγιαρεάλ
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βιγιαρεάλ © 2022 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Το κεφάλαιο Μπαρτσελόνα μόλις ξεκινάει για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν ότι ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία με την Μπάγερν. Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένου του νέου του συμβολαίου.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος αποχώρησε από την Μπάγερν ύστερα από οκτώ χρόνια και ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, κάνοντας το επόμενο βήμα της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα.

Νωρίτερα το Σάββατο (16/7) οι δύο ομάδες ανακοίνωσαν πως έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων κατέληξαν σε συμφωνία, με τους Βαυαρούς να δέχονται τελικά την αποχώρηση του Πολωνού σταρ για 45 εκατ. ευρώ συν άλλα 5 εκατ. που θα δοθούν σε μπόνους.

Ο 33χρονος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της Μπάγερν το πρωί και την Κυριακή (17/7) αναμένεται να πετάξει στις ΗΠΑ για να περάσει τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια να υπογράψει την ίδια μέρα το νέο του συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και θα περιλαμβάνει και οψιόν ανανέωσης, πιθανότατα για μία ακόμα σεζόν, ενώ οι απολαβές του Λεβαντόβσκι θα ανέρχονται περίπου στα 9 εκατ. ευρώ ανά σεζόν.

Το "κλειδί" για τη μεγάλη αυτή συμφωνία είναι η καλή σχέση που διατηρεί ο μάνατζερ του Πολωνού, Πίνι Ζάχαβι, με τον πρόεδρο των "μπλαουγκράνα", Τζουάν Λαπόρτα.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ