ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Λάουντρουπ και οι άλλοι

Ο Λάουντρουπ και οι άλλοι

Ο Μίκαελ Λάουντρουπ φέρεται να είναι "ζεστός" για να αναλάβει την Εθνική ομάδα, τι γίνεται με τους Χουάντε Ράμος, Μάρκο Ταρντέλι και Μάρτιν Γιολ.

Μπορεί το Παγκόσμιο Κύπελλο να βρίσκεται στο μυαλό όλων στην Εθνική ομάδα, αφού το μεγάλο "ραντεβού" τον άλλο μήνα στα γήπεδα της Βραζιλίας είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, αλλά στην ΕΠΟ κοιτάζουν και το θέμα του νέου προπονητή, ο οποίος θα διαδεχτεί μετά το Μουντιάλ τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της "γαλανόλευκης" και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας τσεκάρουν όλες τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος για να αναλάβει τις τύχες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ένα όνομα που παίζει δυνατά, είναι αυτό του Μίκαελ Λάουντρουπ, με τον Δανό πρώην τεχνικό της Σουόνσι να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική μας ομάδα, αν βρεθεί λύση στο οικονομικό σκέλος. Μέσω του μάνατζέρ του, φέρεται να είχε μια πρώτη επαφή με τους ιθύνοντες της ΕΠΟ και να εξέφρασε την επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο της Ελλάδας.

Ο ίδιος βρίσκεται στην Αγγλία τις τελευταίες ημέρες, με τις απαιτήσεις του να ανέρχονται στο 1.000.000 ευρώ, με την Ομοσπονδία να μην φτάνει σε αυτό το ποσό, αλλά τα χρήματα που μπορεί να δώσει, είναι αρκετά κοντά, ώστε να μπορεί με εκατέρωθεν υποχωρήσεις να υπάρξει μέση λύση και συμφωνία.

Τι ισχύει με τις άλλες περιπτώσεις

Από εκεί και πέρα, ο Λάουντρουπ δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζεται από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς υπάρχουν και άλλοι προπονητές, με τους οποίους μιλάει η Ομοσπονδία.

Ο Μάρτιν Γιολ έχει κάνει... περικοπές στις απαιτήσεις του, αφού ζητάει περίπου 650.000 ευρώ, ενώ πριν λίγο καιρό ήθελε 900.000 ευρώ, με τον Ολλανδό κόουτς να δείχνει ότι θέλει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Εξάλλου, ο Μάρκο Ταρντέλι είναι "σταντ μπάι", αφού η περίπτωση του Ιταλού κόουτς είναι η πιο προσιτή και βατή σε σχέση με τις άλλες, ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο έμπειρος Ισπανός, Χουάντε Ράμος.

Εν κατακλείδι, υπάρχουν αυτή την στιγμή τέσσερις περιπτώσεις προπονητών, που βρίσκονται στη λίστα της "γαλανόλευκης", η ΕΠΟ... παίζει μπάλα και το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πως στόχος είναι να έρθει ένας προπονητής που θα μπορέσει να διατηρήσει την Εθνική μας στον... αφρό και να συνεχίσει σε μονοπάτια επιτυχίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ