ΕΒΕΡΤΟΝ

Ο Λάμπαρντ θα κληθεί σε απολογία από την FA λόγω των δηλώσεών του για τη διαιτησία

Ο Φρανκ Λάμπαρντ κατά τη διάρκεια του Λίβερπουλ - Έβερτον
Ο Φρανκ Λάμπαρντ κατά τη διάρκεια του Λίβερπουλ - Έβερτον © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Η FA θα καλέσει σε απολογία τον προπονητή της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, για τα δηλώσεις του κατά του διαιτητή Στιούαρτ Άτγουελ που διηύθυνε το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με το Athletic.

Το τέλος του ντέρμπι στο Άνφιλντ την Κυριακή (24/4) μεταξύ της Λίβερπουλ και της Έβερτον (2-0) βρήκε τον Φρανκ Λάμπαρντ να φωνάζει για πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του και τον Γιούργκεν Κλοπ να διαφωνεί.

Μάλιστα, ο Άγγλος τεχνικός πρόκειται να κληθεί σε απολογία από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) σχετικά με τις δηλώσεις του για τις αποφάσεις του ρέφερι, σύμφωνα με το Athletic.

Η ένταση που προκλήθηκε στο φινάλε ξεκίνησε από τους ανθρώπους των φιλοξενουμένων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα για την απόφαση του Στιούαρτ Άτγουελ να μη δώσει πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Γκόρντον μέσα στη μεγάλη περιοχή της Λίβερπουλ από τον Μάτιπ (διέταξε να συνεχιστεί το ματς), με τον Λάμπαρντ να εκφράζει τα παράπονά του και τον Κλοπ να υποστηρίζει πως ο 21χρονος ήταν τυχερός που δεν δέχτηκε δεύτερη κίτρινη.

"Η φάση με τον Γκόρντον ήταν πέναλτι. Εάν στη θέση του ήταν ο Σαλάχ στην αντίπαλη περιοχή, θα έπαιρνε το πέναλτι. Δεν τα παίρνεις αυτά τα σφυρίγματα εδώ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάμπαρντ.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ