PREMIER LEAGUE

Ο Κράουτς έσωσε την παρτίδα

Ο Κράουτς έσωσε την παρτίδα
πανό Λίβερπουλ

Νέα... γκέλα για τη Λίβερπουλ, που απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Άστον Βίλα, με τον Κράουτς να ισοφαρίζει στο 88'

Ο Γιόσι Μπεναγιούν στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως οι "χωριάτες" κατάφεραν μέσα σε ένα τρίλεπτο να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ο Μάρτιν Ο' Νιλ στο 66' χρησιμοποίησε τον Μάρλον Χέργουντ και στο 69' ο Άγγλος επιθετικός με ανάποψο ψαλίδι από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πέπε Ρέινα (1-1).
Οι φιλοξενούμενοι στο 72' "πάγωσαν" για τα καλά την έδρα της Λίβερπουλ, με τον Όλοφ Μέλμπεργκ να σουτάρει από θέση μέσα δεξιά, εντός της μεγάλης περιοχής, την μπάλα να κοντράρει στον Φάμπιο Αουρέλιο και να καταλήγει στα δίχτυα του Ισπανού τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Το απόλυτο σοκ για τους "κόκκινους" του Μέρσεϊσαϊντ...

Ο άνθρωπος που έσωσε την παρτίδα για τη Λίβερπουλ ήταν ο Πίτερ Κράουτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Μπεναγιούν στο 80' και στο 88' με εκπληκτικό δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2, "σώζοντας" τουλάχιστον τον ένα βαθμό για την ομάδα του. Πλέον, το συγκρότημα του Μπενίτεθ έχει 40 βαθμούς (σ.σ. με ένα παιχνίδι λιγότερο), όσους έχουν και οι Άστον Βίλα, Μάντσεστερ Σίτι, με τις τρεις ομάδες ουσιαστικά να κατέχουν την 5η θέση της Premier League.

Να σημειωθεί πως οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ εξέφρασαν την αντίθεσή τους προς τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου, Τομ Χικς και Τζορτζ Τζιλέτ. Ενδεικτικό το πανό της φωτογραφίας.

Λίβερπουλ-Άστον Βίλα 2-2 (19' Μπεναγιούν, 88' Κράουτς-69' Χέργουντ, 72' αυτ. Αουρέλιο)






TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ