ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καζίμ-Ρίτσαρντς τα "χώνει" στον Μάκο

Ο Καζίμ-Ρίτσαρντς τα "χώνει" στον Μάκο
INTIME SPORTS

Μπορεί να έχουν περάσει 10 μέρες αλλά ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς δεν ξεχνά μια δυνατή μονομαχία που είχε με τον Μάκο. Δείτε πως το σχολιάζει στο twitter του και το επίμαχο video.

Μέσα σε κάθε αγώνα δεν λείπουν τα δυνατά χτυπήματα, που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς και φυσικά εκνευρισμό. Ειδικά αν πρόκειται για ντέρμπι, τότε η ένταση είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Τρανό παράδειγμα το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την ΑΕΚ (2-0) και είδαμε αρκετά σκληρές μονομαχίες. Σε μια απ' αυτές, πρωταγωνιστές ήταν οι Καζίμ-Ρίτσαρντς και Μάκος.

Συγκεκριμένα, σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο διεθνής Τούρκος δέχτηκε μια επικίνδυνη κλωτσιά εκτός φάσης από τον Γρηγόρη Μάκο και παραλίγο να τον βρει στα γεννητικά όργανα και ο πόνος να ήταν ανυπόφορος.

Αυτή τη φάση έστω κι αν έχει περάσει παραπάνω από μια εβδομάδα, ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν την ξέχασε και πέταξε τα βέλη του στον Μάκο μέσω του twitter.

"Φανταστείτε αυτός ο παίκτης να με έβρισκε", γράφει χαρακτηριστικά ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς, δείχνοντας μάλιστα και το επίμαχο video.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ