ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όσα δεν είδατε μετά το Ολυμπιακός-Πανιώνιος

Όσα δεν είδατε μετά το Ολυμπιακός-Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και σας μεταφέρει όσα δεν έδειξαν οι κάμερες. Τα πηγαδάκια, η πλάκα του Μάντζιου στον Βαλβέρδε, η υπόσχεση του "Τόρο" και άλλα πολλά.

Το θέαμα στο Ολυμπιακός-Πανιώνιος δεν ήταν και καλύτερο. Ούτε ωραίο ποδόσφαιρο είδαμε, ούτε πολλές φάσεις, ούτε καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι. Παρόλα αυτά η έκπληξη δεν έγινε και ο Ολυμπιακός πήρε τελικά τη νίκη.

Παρά το γεγονός όμως πως δεν έλειψαν τα νεύρα σε μερικές φάσεις, το κλίμα ήταν καλό και γενικότερα υπήρχε ηρεμία μετά το τέλος του αγώνα. Τα χαμόγελα ήταν αρκετά στο στρατόπεδο του Πειραιά μετά τη 4η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ και στον Πανιώνιο ήταν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια.

Λίγη σημασία όμως έχει να σταθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και στα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ματς, αφού αυτά τα διαβάσατε ή μπορείτε να τα διαβάσετε στην ανασκόπηση του αγώνα (Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0) .

Αυτό το κείμενο έχει πιο... χαλαρό χαρακτήρα και παρουσιάζει τα μικρά-μικρά που έλαβαν χώρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ας αφήσουμε τα λόγια κι ας ξεκινήσουμε...

Τα... πηγαδάκια και η πλάκα Βαλβέρδε-Μάντζιου

Μια άλλοτε σημαία του Πανιωνίου, ο Γιάννης Μανιάτης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην πρώην ομάδα του και συνάντησε παλιούς και καλούς φίλους. Ο μέσος των Πειραιωτών μετά το τέλος του ματς, συζήτησε για αρκετά λεπτά με τον προπονητή των "κυανέρυθρων" Άκη Μάντζιο σε πολύ καλό κλίμα, ενώ στη παρέα μπήκε για λίγο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός χαιρέτισε τον προπονητή του Πανιωνίου με θερμή χειραψία και εκείνος με τη σειρά του αστειεύτηκε δείχνοντας τον Μανιάτη. Ίσως τον... απείλησε πως θα τον πάρει πίσω στη Νέα Σμύρνη. Λίγο αργότερα στην κουβέντα μπήκε και ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο άτυχος φροντιστής

Ένα μικρό ατύχημα συνέβη κατά το φόρτωμα των κιβωτίων που μετέφεραν τα πράγματα της ομάδας του Ολυμπιακού σ' ένα ειδικό φορτηγάκι. Συγκεκριμένα, ένα ροδάκι κόλλησε στο σκαλί, με αποτέλεσμα να πέσουν τα κιβώτια και να χτυπήσει στο χέρι ο φροντιστής των "ερυθρολεύκων", Νίκος Γονατάς. Αμέσως οι υπεύθυνοι του γραφείου Τύπου της Πειραϊκής ΠΑΕ που βρίσκονταν κοντά στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν τον φροντιστή και να μεταφέρουν τα κιβώτια με τη βοήθεια των παρευρισκομένων. Όλοι στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι μια οικογένεια. Και δεν εννοούμε μόνο οι ποδοσφαιριστές..

Να σημειωθεί πάντως τα συγκεκριμένα κιβώτια, ήταν η αιτία να καθυστερήσει η αναχώρηση των "ερυθρολεύκων" από την Μόσχα, καθώς ήταν βαρύτερα από το όριο και υπήρξε ένα μπέρδεμα. Καταραμένα κιβώτια...

Ο κοινωνικός Καζίμ-Ρίτσαρντς

Δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα μήνα στον Ολυμπιακό, όμως ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς έχει πολλές συμπάθειες και πολύ καλές σχέσεις με όλους στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο. Ο διεθνής Τούρκος, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο χαιρέτησε όλους τους δημοσιογράφους, ήταν χαμογελαστός και δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν.

Η υπόσχεση του "Τόρο"

Μάταια οι εκπρόσωποι του Τύπου ζητούσαν δηλώσεις από τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Τοροσίδη. Ο Έλληνας άσος, παρά το... ασφυκτικό πρέσινγκ των δημοσιογράφων που προσπάθησαν να του αποσπάσουν δύο λόγια για το παιχνίδι, κατάφερε να ξεφύγει όμως για να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο έδωσε την υπόσχεση: "Κάτσε να παίξουμε την Πέμπτη και να προκριθούμε με την Ρουμπίν και μετά ό,τι θέλετε"!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ