ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κασίγιας ονειρεύεται την προεδρία!

Ο Κασίγιας ονειρεύεται την προεδρία!
Κασίγιας

Την επιθυμία του να γίνει προπονητής μόλις τελειώσει την καριέρα του και στη συνέχεια να αναλάβει πρόεδρος, εξέφρασε ο Ίκερ Κασίγιας

"Θέλω να γίνω πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν σταματήσω να παίζω θα ήθελα να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο, αρχικά ως προπονητής σε μία μικρή ομάδα και μετά αν το θέλει ο Θεός, να γίνω όπως οι Καμάτσο, Ντελ Μπόσκε ή Ιρουρέτα", τόνισε στις δηλώσεις του ο γκολκίπερ των "μερένγκες" και συνέχισε:

"Στη συνέχεια, όταν αποκτήσω μεγαλύτερη εμπειρία θα ήθελα να γίνω πρόεδρος. Είμαι στη Μαδρίτη από ηλικία οκτώ χρόνων, ενώ είμαι οπαδός της Ρεάλ από τα 4, αυτός είναι ο λόγος που θέλω να γίνω πρόεδρος

Μου αρέσουν οι πρόεδροι που έχουν βρεθεί στο τιμόνι της ομάδας, όμως ο Ντι Στέφανο με κάνει να φαντάζομαι πώς ήταν παλιά το Μπερναμπέου, και θα ήθελα να τον γνωρίσω".




Το όνειρο πάντως της προπονητικής αλλά και το... προεδριλίκι δεν απασχολούν άμεσα τον Κασίγιας, ο οποίος παραδέχτηκε ότι θα αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι τα 35 του.

"Νομίζω ότι θα είμαι σε καλή κστάσταση όταν φτάσω 35 ετών, όμως θα ήθελα να παίζω μέχρι να πάω 38. Δεν θέλω να φύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έχω δει αυτά που γράφονται αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου μου, όμως είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτό που έχω τώρα".



Να σημειωθεί πως ο Κασίγιας έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης το 1999, ενώ παρότι είναι μόλις 26 ετών θεωρείται ήδη από πολλούς ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας που έχει φορέσει τη φανέλα της "βασίλισσας".









TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ