ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πριμ 500.000 ευρώ για τη νίκη στο "Καμπ Νου"!

Πριμ 500.000 ευρώ για τη νίκη στο "Καμπ Νου"!
Μπαπτίστα-Ρεάλ Μαδρίτης

Διπλό κίνητρο για να γιορτάζουν τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα έχουν οι παίκτες της Ρεάλ καθώς πέρα από τους τρεις βαθμούς θα μοιραστούν μισό εκ.ευρώ, ως πριμ από τον Ραμόν Καλντερόν

Και αυτό γιατί πέρα από το "τρίποντο" που εκτόξευσε την ομάδα του Μπερντ Σούστερ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά επτά πόντων από την μεγάλη αντίπαλό της, το "χρυσό" γκολ του Ζούλιο Μπαπτίστα σε εκείνο το ντέρμπι θα τους κάνει αρκετά... πλουσιότερους.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ισπανίας, Ραμόν Καλντερόν, το συνολικό πριμ που θα εισπράξει η ομάδα για την άλωση της Βαρκελώνης ανέρχεται σε 500.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ο καθένας από τους 25 παίκτες που βρίσκεται στο ρόστερ θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 20.000 ευρώ.

Ο Καλντερόν είχε υποσχεθεί στους τρεις αρχηγούς της ομάδας πριν από το ντέρμπι ότι θα υπήρχε ένα γενναίο πριμ από την πλευρά του σε περίπτωση νίκης, με το ποσό αυτό να γίνεται γνωστό σήμερα (10/1) μέσω του ισπανικού Τύπου.

Να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων έχει τάξει πριμ-μαμούθ της τάξης των 900.000 ευρώ σε περίπτωση που η Ρεάλ κατάφερει να κάνει το τρεμπλ, κατακτώντας Τσάμπιονς Λιγκ και νταμπλ στην Ισπανία.







TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ