ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ο Ιμπαχίμοβιτς υπερασπίστηκε τους Γκλέιζερ: "Επενδύουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Ιμπαχίμοβιτς υπερασπίστηκε τους Γκλέιζερ: "Επενδύουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"
Η Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2023 AP IMAGES/DAVE THOMPSON

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, υποστηρίζοντας ότι οι Γκλέιζερ επενδύουν στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και είναι άδικη η κριτική προς το μέρος τους.

Σε αντίθεση με τις διαδηλώσεις των οπαδών της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, που έχουν ενταθεί τον τελευταίο καιρό, και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί κατά των ιδιοκτητών του συλλόγου, Γκλέιζερς, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς υπεραμύνθηκε της οικογένειας που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των "Κόκκινων Διαβόλων".

"Δεν είναι ότι δεν επενδύουν, ειδικά αν δείτε τα υψηλά ποσά που έχουν ξοδέψει για πολλούς παίκτες", ανέφερε αρχικά σε πρόσφατες δηλώσεις του, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι "είναι λίγο λάθος να λέμε ότι δεν κάνουν όσα περιμένουν από αυτούς οι οπαδοί της ομάδας".

Όλα αυτά τη στιγμή που η οικογένεια Γκλέιζερ, που κατέχει το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2005, απέσυρε από την αγορά την επιθυμία πώλησης της ομάδας, καθώς δεν βρέθηκε αγοραστής για την τιμή που ζητούσαν. Το ποσό που επεδίωκαν να αποκομήσουν ανέρχονταν περίπου στα 11,7 δισ. ευρώ, πολύ μακριά από τις προσφορές που κατέθεσαν οι Σερ Τζιμ Ράντκλιφ και Χασίμ μπιν Χαμάντ μπιν Χασίμ.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ