ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Γκάμπριελ της Άρσεναλ τα έβαλε με ένοπλους ληστές, τον χτύπησαν με ρόπαλο του μπέιζμπολ

Ο Γκάμπριελ της Άρσεναλ τα έβαλε με ένοπλους ληστές, τον χτύπησαν με ρόπαλο του μπέιζμπολ
PRINTSCREEN

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες καθώς δύο κουκουλοφόροι τον περίμεναν έξω από το σπίτι του και προσπάθησαν να του πάρουν τα κλειδιά του αμαξιού του χτυπώντας τον με ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Εφιάλτη βίωσε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες όταν δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι τον πλησίασαν έξω από το σπίτι του με σκοπό να του πάρουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Οι δύο ληστές τον απείλησαν κρατώντας ρόπαλο του μπέιζμπολ την ώρα που ο Γκάμπριελ πάρκαρε το αμάξι του στο γκαράζ του σπιτιού του, ο Βραζιλιάνος δεν πανικοβλήθηκε, αντιστάθηκε, όμως δέχθηκε επίθεση από τους δύο ληστές.

Μαζί του ήταν και ένας φίλος του, ενώ ο Γκάμπριελ έβγαλε αρχικά το ρολόι του και έδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου στους αδίστακτους ληστές.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ