ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γιοβάνοβιτς πρώτη επιλογή του ΟΣΦΠ

Ο Γιοβάνοβιτς πρώτη επιλογή του ΟΣΦΠ
γιοβανοβιτς

Όλα δείχνουν πως ο Σέρβος άσος της Σταντάρ αποτελεί τη βασική προτεραιότητα του Ολυμπιακού στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Η συνάντηση Κόκκαλη-Ζίκο δρομολογεί τις εξελίξεις

Είναι περίπου βέβαιο ότι μεταγραφές θα γίνουν στον Ολυμπιακό κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μπορεί όχι τέσσερις, όπως ζήτησε ο Ζίκο, αλλά τουλάχιστον δύο. Αυτό που προκύπτει από τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών είναι ότι οι "ερυθρόλευκοι" προσανατολίζονται στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών και θα ενημερώσουν γι' αυτή την πρόθεσή τους τον Ζίκο άμεσα.
Ίσως και σήμερα Παρασκευή, οπότε είναι πιθανό να υπάρξει συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον προπονητή ώστε να θέσουν επί τάπητος το μεταγραφικό ζήτημα και να χαράξουν τη γραμμή πάνω στην οποία θα κινηθούν. Αν δεν γίνει αυτή η συνάντηση, τότε μάλλον ο Ζίκο θα τα πει πρώτα με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Χρυσικόπουλο.

Φουλ για Γιοβάνοβιτς

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν πως πρώτη προτεραιότητα του Ολυμπιακού σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα είναι η απόκτηση ενός αριστερού χαφ. Και ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και αποτελεί την πρώτη επιλογή δεν είναι άλλος από τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, οι "ερυθρόλευκοι" σκοπεύουν να προσεγγίσουν για τρίτη φορά τη Σταντάρ Λιέγης προκειμένου να την πείσουν να τους παραχωρήσει τον παίκτη. Το βασικό ατού τους είναι το συμβόλαιο του Σέρβου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι αυτή η μεταγραφική περίοδος αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία ευκαιρία των Βέλγων να βγάλουν κάποια χρήματα από την πώληση του ποδοσφαιριστή. Αν δεν πωληθεί ούτε τώρα, τότε το καλοκαίρι θα φύγει ως ελεύθερος και η Σταντάρ δεν θα πάρει ούτε σεντ.

Γι' αυτό ο Ολυμπιακός υπολογίζει πως με ένα ποσό γύρω στα 2 εκ. Ευρώ θα μπορέσει να κάνει τη δουλειά με τη βελγική ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι εκπεφρασμένη και η επιθυμία του ίδιου του Γιοβάνοβιτς να φύγει, άλλωστε τελευταία οι σχέσεις του με την ομάδα και τους οπαδούς της έχουν φτάσει στο χειρότερο σημείο τους. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Σέρβος έχει δηλώσει κατ' επανάληψη πως θέλει να παίζει στο Champions League και ο Ολυμπιακός συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια σε αυτό (σ.σ. με εξαίρεση την περσινή σεζόν), ενισχύει ακόμα πιο πολύ τις πιθανότητες των "ερυθρολεύκων" να ολοκληρώσουν αυτή τη σπουδαία μεταγραφή.

Ο Λούα Λούα και οι άλλοι

Εκτός του Γιοβάνοβιτς, ο Ολυμπιακός εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσε να αποκτήσει. Έντονα ακούγεται το όνομα του Λούα Λούα, που ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο λιμάνι. Οι μέσοι Τζιοβάνι ντος Σάντος, Ντιέγκο Σόουζα και Ούγκο συγκαταλέγονται επίσης ανάμεσα στους στόχους, οι οποίοι, ωστόσο, για να γίνουν πιο συγκεκριμένοι θα πρέπει πρώτα να αποσαφηνιστεί ποια θέση έχει προτεραιότητα μετά φυσικά από αυτή του αριστερού χαφ.












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ