ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφουν Τοροσίδης και Ζεβλάκοφ

Επιστρέφουν Τοροσίδης και Ζεβλάκοφ
Τοροσίδης

Τοροσίδης και Ζεβλάκοφ προπονήθηκαν κανονικά. Αβράαμ:"Το Καραϊσκάκη είναι το όπλο μας"

O Βραζιλιάνος τεχνικός των "ερυθρολεύκων" μπορεί, όπως όλα δείχνουν, να "ποντάρει" σε ακόμη δύο παίκτες. Ο λόγος για τους Τοροσίδη και Ζεβλάκοφ, οι οποίοι έβγαλαν κανονικά το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους την Κυριακή, στην αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης".
Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν εναντίον της Άρσεναλ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Στολτίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε τρέξιμο στο γήπεδο, ο Ντιόγκο έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο και οι Λεντέσμα, Ντάρμπισιρ πρόγραμμα με ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Εν τω μεταξύ, η Σέριφ Τίρασπολ -δια του προέδρου της Βίκτορ Γκουσάν- απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Σωκράτη Κόκκαλη για την πρόκριση του Ολυμπιακού στις 16 καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Αγροτικός Αστέρας.

Γλίτωσε με πρόστιμο


Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα τιμωρήσει τον Ολυμπιακό μόνο με χρηματικό πρόστιμο και όχι με αποκλεισμό της έδρας για όσα διαδραματίστηκαν με μεμονωμένους φιλάθλους, στην Ολλανδία, στον αγώνα με την Αλκμάαρ.

Η χθεσινή κόσμια συμπεριφορά του κόσμου του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ επηρέασε θετικά τους ανθρώπους της UEFA, καθώς δεν άναψαν καπνογόνα, ούτε χρησιμοποιήθηκαν λέιζερ.

Μάλιστα, ο παρατηρητής της UEFA έδωσε λευκή έκθεση και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την όλη παρουσία των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά.

Παπαδόπουλος:"Το Καραϊσκάκη είναι το όπλο μας"

Ο Αβράαμ Παπαδόπουλος μίλησε σε ενδήλωση της NIKE για την πρόκριση του Ολυμπιακό στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Σίγουρα είχαμε προβλήματα από την αρχή της περιόδου. Όλα τα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα όμως έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και κατάφεραν κάτι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν πολύ ισχυρές ομάδες που συμμετέχουν στην επόμενη φάση, όπως είναι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Μακάρι να γίνει κάτι καλό στην κλήρωση και να προχωρήσουμε.

Αν γίνουμε πιο δυνατοί και στα εκτός έδρας παιχνίδια, τότε, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό ρόστερ. Το Καραϊσκάκη είναι το όπλο μας"

.

Για τους Αντώνη Νικοπολίδη και Όλοφ Μέλμπεργκ είπε:

"Έχει αποδείξει και τα προηγούμενα χρόνια ότι είναι τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης. Όλοι δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα, ο Όλοφ έχει βοηθήσει".



* Η Ουντινέζε ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανθρακικό θα παρακολουθήσει εκπρόσωπός της.
























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ