ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοβάσεβιτς: "Ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη"

Κοβάσεβιτς: "Ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη"
Κοβάσεβιτς-πανηγυρισμός-αεκ

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μακριά στο φετινό Champions League εξέφρασε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Με δηλώσεις του στο "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", τόνισε πως η φετινή πρόκριση των "ερυθρολεύκων" στους "16" της διοργάνωσης έχει μεγαλύτερη αξία από την αντίστοιχη που είχε πετύχει η ομάδα προ διετίας.
" Το φετινό επίτευγμα του Ολυμπιακού είναι πολύ πιο σημαντικό, αφού το ρόστερ πριν δύο χρόνια ήταν πολύ μεγαλύτερο, ενώ δεν υπήρχαν και οι φετινοί τραυματισμοί. Η συνέπεια είναι το πιο σημαντικό στην Ευρώπη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή, γιατί παρά τους τραυματισμούς κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση και παράλληλα να είναι πρώτος ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα".

Όσο για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός, τόνισε: " Η ομάδα μπορεί να φτάσει ως τα προημιτελικά και γιατί όχι ακόμη παραπάνω. Δεν πρέπει να φοβάται κανέναν ο Ολυμπιακός. Θα ήθελα να αποφύγει της ισπανικές και τις αγγλικές ομάδες. Αν έπρεπε να επιλέξω μία ομάδα, θα επέλεγα τη Φιορεντίνα".

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα είναι παρόντες στους νοκ άουτ αγώνες, την ώρα που παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Λίβερπουλ και η Γιουβέντους αποκλείστηκαν. " Όλοι έλεγαν πως αυτές οι δύο ομάδες ήταν από τα φαβορί. Ειδικά για τη Γιουβέντους αυτός ο αποκλεισμός είναι ένα σκληρό μάθημα. Αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει κανένας εύκολος όμιλος και κανένας εύκολος αντίπαλος.

Δεν μπορείς ποτέ να είσαι χαλαρός σε ένα ματς του Champions League. Πλέον υπάρχει ο χρόνος και μπορούν να αποθεραπευτούν παίκτες και δεν θα έχουν οι ομάδες σερί παιχνίδια, ενώ οι παίκτες που θα έχουν αποκτηθεί στη μεταγραφική περίοδο θα έχουν χρόνο να προσαρμοστούν"

.







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ