Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Γεωργιάδης στην Προσοτσάνη

Ο Γεωργιάδης στην Προσοτσάνη
γεωργιαδης

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα είναι ο νέος τεχνικός της Προσοτσάνης, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λάλα έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στον σύλλογο

Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού επέλεξε την Προσοτσάνη ως τρίτο σταθμό της καριέρας του μετά τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου και την Α.Ε Αμπελοκήπων.
Τις επόμενες ημέρες αναμένοναι να υπάρξουν συζητήσεις με την διοίκηση όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την νέα σεζόν. Ο Γιώργος Γεωργιάδης καλείται να οδηγήσει την Προσοτσάνη στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Απόλλων Λάρισας

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης της ομάδας με τον Νίκο Αργυρούλη για την επέκταση της συνεργασίας. Σε περίπτωση που επιτευχθεί αυτό τότε θα ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Τύρναβος

Τις τελευταίες δοκιμές θα κάνει σήμερα ο Μιχάλης Ζιώγας στο φιλικό με την ομάδα Νέων Λάρισας. Ο Ζιώγας θα καταλήξει στους παίκτες που θα χρειαστεί εν όψει της νέας σεζόν.

Αλεξάνδρεια

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση στην ομάδα της Αλεξάνδρειας. Ο Γιάννης Αμπατζίδης θα αποχωρήσει από τον σύλλογο και εκεί θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση. Μόλις ολοκληρωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο θα ξεκινήσει η αναζήτηση του νέου τεχνικού της ομάδας.












TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ