ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Φόντε ζητάει από τον Ρονάλντο να πάει στην Λιλ για να κοντράρει τον Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας κόντρα στο Βέλγιο στο Euro 2020
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας κόντρα στο Βέλγιο στο Euro 2020 @2021 LLUIS GENE/POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε πανίσχυρη με την προσθήκη του Μέσι και ο πρωταθλητής Γαλλίας με την Λιλ, Ζοσέ Φόντε, ανησυχεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να φτάσει να ζητάει με μηνύματα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακινηθεί στους λιλουά.

Η Λιλ έκανε πέρυσι τεράστια έκπληξη κατακτώντας την Ligue 1 και εκθρονίζοντας την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως φέτος τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για αυτήν.

Όχι απλά επειδή η διατήρηση των σκήπτρων είναι δυσκολότερη υπόθεση από το να ανέβει κάποιος στην κορυφή αλλά και επειδή θα βρει απέναντί της μία Παρί Σεν Ζερμέν πιο δυνατή από ποτέ.

Η ομάδα του Ποτσετίνο ενισχύθηκε με τους Ντοναρούμα, Ράμος, Χακίμι και Βαϊνάλντουμ ενώ λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έριξε βόμβα μεγατόνων, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι για τα ερχόμενα δύο χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Είναι μάλιστα τέτοια η ανησυχία που σκόρπισε η Παρί στους ανταγωνιστές της ώστε ο Ζόζε Φόντε να παραδεχτεί μέσω σοβαρού και αστείου πως βομβαρδίζει καθημερινά με μηνύματα τον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να τον πείσει να μεταγραφεί στην Λιλ και να αποτελέσει το αντίβαρο του Μέσι.

"Είναι συναρπαστικό. Είναι προφανές πως θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για μας αλλά είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση απέναντι στην Παρί.

Στέλνω μηνύματα στον Κριστιάνο κάθε ημέρα για να έρθει στην Λιλ! Απαντάει μόνο με γέλια", τόνισε με συνέντευξή του στον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Talk Sport" ο διεθνής Πορτογάλος στόπερ, για να προσθέσει για την Παρί:

"Φανταστείτε να μπορέσουμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας απέναντι σε Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ. Απίστευτη τριάδα.

Αν πρόκειται να παίξουν άμυνα; Δεν το ξέρω. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι ανταγωνισμός θα υπάρχει φέτος".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ VIRAL ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ