ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Κελαϊφί για το Financial Fair Play: "Γνωρίζουμε τους κανόνες, ελπίζω ο Μέσι να μην ζητήσει αύξηση"

Ο Αλ Κελαϊφί μαζί με τον Μέσι στην παρουσίαση του Αργεντινού από την Παρί
Ο Αλ Κελαϊφί μαζί με τον Μέσι στην παρουσίαση του Αργεντινού από την Παρί Ⓒ 2021 FRANCOIS MORI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δέχθηκε ερώτηση για το Financial Fair Play μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι που εκτοξεύει τα έξοδα της Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε πως η ομάδα ξέρει τους κανονισμούς, ενώ αστειεύτηκε ότι ελπίζει να μην ζητήσει αύξηση ο Αργεντινός.

Στην παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι στο Παρκ Ντε Πρενς, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, δέχθηκε ερώτηση για το Financial Fair Play μιας και τα έξοδα... εκτοξεύονται. Ο ίδιος παρουσιάστηκε καθησυχαστικός, τονίζοντας πως η ομάδα του ξέρει τους κανονισμούς, ενώ αστειεύτηκε ότι ελπίζει να μην ζητήσει αύξηση ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

"Όσον αφορά στην οικονομική πλευρά, θα το ξεκαθαρίσω: γνωρίζουμε τους κανόνες του οικονομικού fair play και θα ακολουθούμε πάντα τους κανονισμούς. Συναντηθήκαμε με τις νομικές και οικονομικές ομάδες μας πριν την μεταγραφή ώστε να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τη μεταγραφή. Διαφορετικά, δεν θα το κάναμε.

Η παρουσία του εδώ είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για τον σύλλογο. Υπάρχει απίστευτος αντίκτυπος από την άποψη του εμπορικού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ελπίζω λοιπόν ο Μέσι να μην ζητήσει αύξηση (γέλια)."

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ