CHAMPIONS LEAGUE

"Ο επόπτης αποκάλεσε νέγρο τον Γουεμπό κι όχι ο τέταρτος διαιτητής"

"Ο επόπτης αποκάλεσε νέγρο τον Γουεμπό κι όχι ο τέταρτος διαιτητής"

Σύμφωνα με Ρουμάνο δημοσιογράφο, δεν ήταν ο τέταρτος διαιτητής, Σεμπάστιαν Κολτσέσκου που αποκάλεσε "νέγρο" τον Πιερ Γουεμπό, αλλά ο επόπτης, Οκτάβιαν Σόβρε, ενώ η διαιτητική ομάδα καταγγέλλει πως ο βοηθός προπονητή της Μπασακσεχίρ τους αποκαλούσε "γύφτους".

Νέα δεδομένα προκύπτουν απ' τη Ρουμανία όσον αφορά στο επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον τέταρτο διαιτητή, Σεμπάστιαν Κολτσέσκου και τον βοηθό προπονητή της Μπασακσεχίρ, Πιερ Γουεμπό.

Ο Γουεμπό κατηγόρησε τον Ρουμάνο διαιτητή πως τον αποκάλεσε "νέγρο", με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά ο αγώνας, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και δεν επιθυμούσαν να συνεχιστεί το παιχνίδι με τον Κολτσέσκου.

Αποτέλεσμα, η UEFA να προχωρήσει σε αλλαγή της διαιτητικής ομάδας, με το παιχνίδι να συνεχίζεται την Τετάρτη στις 19:55 απ' το 18ο λεπτό. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Εμάνουελ Ρόσου, δεν ήταν ο Κολτσέσκου που αποκάλεσε "νέγρο" τον Πιερ Γουεμπό, αλλά ο επόπτης, Οκτάβιαν Σόβρε. Μάλιστα, οι διαιτητές κατηγορούν τον παλαίμαχο Καμερουνέζο επιθετικό πως τους αποκαλούσε "γύφτους" απ' το 2ο λεπτό.

Γι' αυτό το λόγο και ακούγεται στην επικοινωνία τους, σύμφωνα με τους ίδιους, η ατάκα εν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα" που είχε ως αποτέλεσμα και την αποβολή του.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ