CHAMPIONS LEAGUE

Αποχώρησε από το γήπεδο η Μπασακσεχίρ: Κατηγορούν τον 4ο διαιτητή για ρατσιστική συμπεριφορά

Αποχώρησε από το γήπεδο η Μπασακσεχίρ: Κατηγορούν τον 4ο διαιτητή για ρατσιστική συμπεριφορά
PRINT SCREEN VIDEO

Ο βοηθός προπονητή της Μπασακσεχίρ, Πιέρ Γουεμπό, κατηγόρησε τον 4ο διαιτητή Sebastian Colţescu ότι τον αποκάλεσε νέγρο. Ο διαιτητής απέβαλε τον Καμερουνέζο, ο οποίος φώναζε στον 4ο: "Γιατί με είπες νέγρο;" Αποχώρησαν οι Τούρκοι στο 18' του αγώνα με την Παρί, το ίδιο έκαναν και οι Γάλλοι.

Χαμός στο Παρί - Μπασακσεχίρ. Στο 18ο λεπτό, ο βοηθός προπονητή της τουρκικής ομάδας, Πιερ Γουεμπό, εξοργίστηκε υποστηρίζοντας πως ο 4ος διαιτητής, ο Ρουμάνος Σεμπάστιαν Κολτέσκου, τον αποκάλεσε "νέγρο".

Το ματς διεκόπη, ο διαιτητής πλησίασε στον χώρο της έντασης και απέβαλε τον Γουεμπό, που φώναζε στον Colţescu: "Why you said negro?;"Δηλαδή: "Γιατί με είπες νέγρο;"

Ο Γουεμπό νωρίτερα διαμαρτυρήθηκε για μια φάση και ο 4ος ενημέρωσε τον διαιτητή, ώστε να του βγάλει κάρτα. Όταν ο διαιτητής ήρθε κοντά, ρώτησε τον 4ο, σε ποιον να βγάλω κάρτα και εκείνος του απάντησε "στον νέγρο", προκαλώντας την έκρηξη του Γουεμπό και την αποβολή του.

Μετά την κόκκινη, ο παίκτης της Μπασακσεχίρ, Ντεμπά Μπα, πλησίασε τους παίκτες της Παρί για να τους εξηγήσει τι συνέβη και ήταν κι αυτός σε έξαλλη κατάσταση. Εμπαπέ και Νεϊμάρ έδειξαν να καταλαβαίνουν απόλυτα και πήραν το μέρος των ανθρώπων της Μπασακσεχίρ, ενώ οι κάμερες έπιασαν τον Κιμπεπέ να λέει "πάμε μέσα, πάμε μέσα".

Στον αγωνιστικό χώρο κατέβηκε ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, και λίγο αργότερα και ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Οι Τούρκοι αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και το ίδιο έκαναν και εκείνοι της Παρί, που έδειξαν από την αρχή πως συμφωνούν με τους αντιπάλους τους.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ