ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Χάμες Ροντρίγκες "έβγαλε στη σέντρα" τους Ράφα Μπενίτεθ και Φλορεντίνο Πέρεθ με συνέντευξή του

Ο Χάμες Ροντρίγκες "έβγαλε στη σέντρα" τους Ράφα Μπενίτεθ και Φλορεντίνο Πέρεθ με συνέντευξή του
INTIME

Ο Χάμες Ροντρίγκες παραχώρησε συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή και εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του Ράφα Μπενίτεθ αλλά και να εκφράσει δημόσια τα παράπονά του στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, για μεταγραφή που του χάλασε.

Αναντίρρητα ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην Super League, με το νυν αστέρι του Ολυμπιακού να διάγει το 31ο έτος της ηλικίας του και να έχει προλάβει όλα αυτά τα χρόνια που παίζει να έχει φορέσει φανέλες μεγάλων και ιστορικών συλλόγων, όπως είναι η Πόρτο, η Μονακό, η Ρεάλ, η Μπάγερν και η Έβερτον.

Μέσα σε αυτό το διάστημα υπάρχουν πάντως και αρκετά περιστατικά που τον έχουν πληγώσει, με τον Κολομβιανό διεθνή μεσοεπιθετικό να παραχωρεί συνέντευξη μέσω Twitch στον Ρικαρντίνιο, δημοφιλή Πορτογάλο παίκτη του φούτσαλ, και μέσα σε αυτήν να ξεσπαθώνει κατά του Ράφα Μπενίτεθ και να διαπυπώνει παράπονα για τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, και τον ομοσπονδιακό προπονητή της Κολομβίας, Ρεϊνάλντο Ρουέντα.

"Την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στην Έβερτον ο Μπενίτεθ μου είπε: "Είσαι 30 ετών και προτιμώ τους νέους που τρέχουν. Ψάξε για σύλλογο". Είπα ότι σε τρεις μήνες ο Ράφα Μπενίτεθ θα ήταν εκτός ομάδας, ξέρω κάτι από το ποδόσφαιρο.

Μετά από τρεις μήνες εκείνος ήταν εκτός και η ομάδα ήταν τελευταία", τόνισε ο Χάμες Ροντρίγκες για την ξαφνική αποχώρησή του από την Έβερτον το 2021, για να αναφερθεί επίσης στο παρασκήνιο του ναυαγίου της μεταγραφής του στην Ατλέτικο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Δεν ήθελα να μείνω στην Μπάγερν Μονάχου γιατί είχα την επιλογή της Ατλέτικο. Θα ήμουν στο σπίτι μου όπου είχε γεννηθεί ο γιος μου. Ήταν μια μάλλον προσωπική επιλογή, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι αποφάσεις που παίρνει κανείς.

Είχα την επιλογή της Ατλέτικο, ενός καλού συλλόγου, όλα ήταν έτοιμα, θα ήμουν πιο κοντά στον γιο μου, θα ήμουν στο σπίτι μου. Ήθελα λοιπόν να φύγω και τότε ήταν που ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ δεν με άφησε να φύγω, ουσιαστικά μου χάλασε τη μεταγραφή, με γ@@@@@".

Από τα βέλη της κριτικής του δεν ξέφυγε πάντως ούτε ο Ρεϊνάλντο Ρουέντα, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να μην κρύβει τα παράπονά του για την απουσία από αρκετά παιχνίδια της εθνικής Κολομβίας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

"Έλειψα από 6 ματς των προκριματικών. Είχα μία τριβή με τον προπονητή που δεν ήταν πολύ σοβαρή όμως έμεινα εκτός για έξι παιχνίδια και σε αυτά τα ματς θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι περισσότερο.

Ό,τι ήταν να γίνει έγινε και οι σκέψεις μου τώρα είναι στο πώς θα βρεθεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είμαι τότε 35 ετών και είναι μία καλή ηλικία", κατέληξε με νόημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΕΡΤΟΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ