ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η επική αντίδραση του Χάμες στην απόκρουση του Τζολάκη και τα mind games στο πέναλτι

Ο Χάμες με τον Τζολάκη μετά το Άρης - Ολυμπιακός | 25 Ιανουαρίου 2023
Ο Χάμες με τον Τζολάκη μετά το Άρης - Ολυμπιακός | 25 Ιανουαρίου 2023 EUROKINISSI

Ο Χάμες Ροντρίγκες μονολογούσε στον πάγκο έπειτα από την πρώτη επέμβαση του Κώστα Τζολάκη στον Αντρέ Γκρέι. Τα mind games του 20χρονου τερματοφύλακα στο πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ύστερα από τη νίκη 1-0 επί του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με πρωταγωνιστή τον Κώστα Τζολάκη.

Οι επεμβάσεις του 20χρονου τερματοφύλακα κράτησαν ανέπαφη την εστία του και ενθουσίασαν μεταξύ άλλων τους συμπαίκτες του και δη τον Χάμες Ροντρίγκες που άρχισε ως αναπληρωματικός. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αντίδραση του Κολομβιανού στο σουτ του Αντρέ Γκρέι στο 1ο μέρος, με τον Τζολάκη να κάνει επέμβαση με τα πόδια.

"What s save", αναφώνησε ο Ροντρίγκες προς τους υπολοίπους παίκτες του πάγκου, κάνοντας και χαρακτηριστικές γκριμάτσες, όντας όρθιος για να αποθεώσει τον συμπαίκτη του.

Η κίνηση του Ροντρίγκες γίνεται εμφανής στο VIDEO της παρακάμερας του αγώνα που ανέβηκε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube.

Σε μία ακόμη πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα, στο πέναλτι του Άρη στα τελευταία λεπτά, ο Τζολάκης ήταν καθοριστικός όχι μόνο για την επέμβαση στην εκτέλεση του Γκρέι, αλλά και για τα mind games που έπαιξε με τον Τζαμαϊκανό επιθετικό.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη κρατούσε την μπάλα για να εκτελέσει και ο Τζολάκης επιχείρησε να του δώσει μια άλλη μπάλα για το πέναλτι. Εν τέλει, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα έτρεξε και πήρε τη δεύτερη μπάλα από τα χέρια του Τζολάκη, ο οποίος όμως ήταν ο κερδισμένος της μονομαχίας, αφού λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπιασε το πέναλτι του Γκρέι.

Δείτε εδώ το VIDEO της παρακάμερας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ