ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Ο Χάλαντ εκμεταλλεύτηκε την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας και έκανε ψώνια στο Παρίσι

Τα ψώνια του Έρλινγκ Χάλαντ στο Παρίσι
Τα ψώνια του Έρλινγκ Χάλαντ στο Παρίσι PRINT SCREEN

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρήκε την ευκαιρία να πάει για μερικά ψώνια στο Παρίσι, συνοδευόμενος από την σύντροφό του.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της περσυνής σεζόν και με 36 γκολ στην Premier League οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι, στην πρώτη του σεζόν, στην κορυφή της Αγγλίας. Ο 23χρονος Νορβηγός στη πρώτη του χρονιά στη Σίτι κατέκτησε το τρεμπλ, σημειώνοντας 52 γκολ σε 53 αγώνες του με την Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που τον οδήγησε σε ακόμα ένα βραβείο.

Αυτό του κορυφαίου επιθετικού, το οποίο το έλαβε το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στο πλαίσιο της 67ης τελετής της Χρυσής Μπάλας, στο Παρίσι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με αφορμή την επίσκεψη του στην Γαλλική πρωτεύουσα βρήκε την ευκαιρία να πάει για μερικά ψώνια, συνοδευόμενος πάντα από την ποδοσφαιρσίτρια σύντροφό του. Όπως βλέπουμε από ένα video που έχει δημοσιευτεί στο tik tok, ο Νορβηγός επιθετικός των πολιτών βγαίνει από ένα κατάστημα μαζί με την Ισαμπέλ, ενώ οι άντρες που τους συνοδεύουν κρατάνε τις τσάντες με αυτά που αγόρασαν.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ SPORTS & GOSSIP ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ