ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χάλαντ: Εντυπωσίασε η σύντροφος του κορυφαίου επιθετικού

Εντυπωσίασε η σύντροφος του Χάλαντ στο πλευρό του κορυφαίου επιθετικού
Εντυπωσίασε η σύντροφος του Χάλαντ στο πλευρό του κορυφαίου επιθετικού PRINT SCREEN

Η 20χρονη σύντροφος του Έρλινγκ Χάλαντ εντυπωσίασε στην τελετή της Χρυσής Μπάλας, όπου ο Νορβηγός επιθετικός βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος επιθετικός.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της περσυνής σεζόν και με 36 γκολ στην Premier League οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι, στην πρώτη του σεζόν, στην κορυφή της Αγγλίας. Ο 23χρονος Νορβηγός στη πρώτη του χρονιά στη Σίτι κατέκτησε το τρεμπλ. Οι επιδόσεις του, του έδωσαν τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς στην Premier League.

Αδιαμφισβήτητα ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των πολιτών, σημειώνοντας 52 γκολ σε 53 αγώνες του με την Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που τον οδήγησε σε ακόμα ένα βραβείο.

Αυτό του κορυφαίου επιθετικού, το οποίο το έλαβε το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στο πλαίσιο της 67ης τελετής της Χρυσής Μπάλας, στο Παρίσι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής δεν ήταν μόνος του στην τελετή, είχε στο πλευρό του την επίσης ποδοσφαιρίστρια σύντροφό του, την 20χρονη Ισαμπέλ Χάουσεγκ Γιόχανσεν.

Οι δύο τους κατά την άφιξή τους στην τελετή απονομής των βραβείων εντυπωσίασαν τους πάντες και συγκέντρωσαν τα φλας των φωτογράφων πάνω τους.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ