ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Ο Αυγενάκης θα συναντηθεί με FIFA-UEFA στις 30-31 Μαΐου

Ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά την παρουσίαση του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας
Ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά την παρουσίαση του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε δεκτό το αίτημα της FIFA-UEFA για συνάντηση στην Αθήνα στις 30-31 Μαΐου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που άπτονται των ελληνικών νόμων.

Η FIFA και η UEFA κοινοποίησαν επιστολή προς την ΕΠΟ, με την οποία ζητούν συνάντηση στην Ελλάδα με τον Υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού κοινοποίησε απαντητική επιστολή με την οποία κάνει δεκτό το αίτημα για συνάντηση στις Ελλάδα στις 30-31 Μαΐου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που άπτονται των ελληνικών νόμων και των υποχρεώσεων της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η επιστολή Αυγενάκη:

"Σε απάντηση της από 12/05/2022 επιστολής σας, την οποία παραλάβαμε το απόγευμα της 13/05/2022, ευχαριστούμε και εμείς εσάς για τη στενή και συνεχή συνεργασία μεταξύ του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των FIFA/UEFA, προκειμένου να αντιμετωπιστούν σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ως προς το αίτημά σας να διεξαχθεί συνάντηση εργασίας στην Αθήνα των εκπροσώπων σας, με εκπροσώπους του Υφυπουργείου, για θέματα που άπτονται των ελληνικών νόμων και των υποχρεώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, επιβεβαιώνουμε τη διαθεσιμότητά μας για τις 30-31 Μαΐου, όπως προτείνετε.

Είστε πάντοτε καλοδεχούμενοι, όπως γνωρίζετε, προκειμένου συνεργαζόμενοι να προωθούμε την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου".

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ FIFA UEFA ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ