ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο απόηχος του ΔΣ και το... μπαλάκι

Ο απόηχος του ΔΣ και το... μπαλάκι
Βαρδινογιάννης Γιαννακόπουλος Βγενόπουλος INTIME SPORTS

Διαβάστε τι συνέβη στο ΔΣ της Παρασκευής, ποιες είναι οι κινήσεις των μετόχων για την επόμενη μέρα, αν υπάρξει, και τι αναφέρει ο Τύπος για τις τελευταίες εξελίξεις.

Το πιο εφιαλτικό σενάριο που θα μπορούσε κάποιος φίλος του Παναθηναϊκού να φανταστεί πήρε σάρκα και οστά στο ΔΣ της πράσινης ΠΑΕ την Παρασκευή το μεσημέρι.

Εκεί ουσιαστικά πάρθηκε η απόφαση να μπει ταφόπλακα στις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, με την ελπίδα για... Ανάσταση στην Γενική Συνέλευση του Απριλίου, κάτι βέβαια που ακούγεται σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως και ας δούμε τι συνέβη την Παρασκευή σε τίτλος. Στη συνέχεια θα μιλήσουμε για τις πρώτες αντιδράσεις των μετόχων, τα όποια αισιόδοξα σενάρια, τις αντιδράσεις των παικτών και πως αντιμετωπίζει ο Τύπος τις εξελίξεις ο καθένας από τη δική του σκοπιά.

Το ΔΣ που αλλάζει τα δεδομένα

Στις 12:00 Ο Δημήτρης Γόντικας και αρκετά μέλη του ΔΣ βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, σε ένα κλίμα που έμοιαζε με εκείνο... στο ΟΑΚΑ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δηλαδή τις προηγούμενες δυο ημέρες είχαν ακουστεί διάφορα για τη συγκεκριμένη συνάντηση (παραιτήσεις μελών, επιστολές κτλπ), κάτι που επιβεβαιώθηκε με την παραίτηση, αρχικά τριών μελών, και στη συνέχεια όλου του ΔΣ!

Μάλιστα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και οι επιστολές των εκπροσώπων των μελών, που ξεκαθάρισαν τις θέσεις τους. Από τα... highlights της χθεσινής μέρας κρατάμε την κίνηση παραίτησης στο ξεκίνημα, τις έτοιμες επιστολές των μελών και φυσικά την σαν έτοιμη από καιρό στάση των μετόχων να πάρουν πίσω τα χρήματα τους.

Μοναδικό αισιόδοξο κομμάτι μία δήλωση του Παύλου Γιαννακόπουλου, που τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα αφεθεί στην τύχη του.

Τελευταία ευκαιρία

Μέχρι το τέλος του μήνα οι υπάλληλοι της ΠΑΕ θα πρέπει να έχουν βρει λύση με τους παίκτες που υπάρχουν οφειλές και άλλους τρίτους, έτσι ώστε να υπάρξει μία πειστική απάντηση στην ΟΥΕΦΑ και ο Παναθηναϊκός να παίξει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Οι μέτοχοι κρατούν στάση αναμονής και ουσιαστικά ο ένας περιμένει να κάνει κίνηση ο άλλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως την Δευτέρα θα γίνει μία τελευταία προσπάθεια από την πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου, για να βρεθεί λύση. Τώρα αν θα βρει ανταπόκριση είναι άλλο θέμα.

Πάντως οι περισσότεροι ρίχνουν τις ευθύνες στην πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, καθώς τα μέλη που παραιτήθηκαν αρχικά είναι δικής του "επιρροής", όμως είναι φανερό πως όλοι ήταν... υποψιασμένοι κι "έτοιμοι".

Η στάση των παικτών και τα δημοσιεύματα

Όπως είναι λογικό οι ειδήσεις έπεσαν σαν βόμβα στην Παιανία με τους παίκτες να ρωτούν ανθρώπους κοντά στην διοίκηση τι θα συμβεί από εδώ και πέρα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρέθηκε σε δύσκολη θέση και τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως θα πρέπει να έχουν το μυαλό τους στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Τέλος να αναφέρουμε και τι γράφουν τα πρωτοσέλιδα το Σάββατο το πρωί, τα οποία μπορείτε να δείτε στο Sport24.gr

Goal News: Τζίγγερ και Βγενόπουλος "σκοτώνουν" τον Παναθηναϊκό

SportDay: Πραξικόπημα και πτώχευση

Derby: Τιτανικός. Ο Βγενόπουλος οδήγησε σε παραίτηση μέλη του ΔΣ

Prasini: Τα παιδία παίζει

ΦΩΣ: Χαμός στον ΠΑΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ