ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πάγωσαν" οι παίκτες με το διοικητικό χάος

"Πάγωσαν" οι παίκτες με το διοικητικό χάος
INTIME SPORTS

Η παραίτηση του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού προκάλεσε... σοκ στην Παιανία, με τους ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι στις συζητήσεις τους. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός μένει ακέφαλος διοικητικά σε μία από τις κρισιμότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του και το γεγονός αυτό προκαλεί αναπόφευκτα σοβαρούς τριγμούς και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal", στο άκουσμα των άσχημων ειδήσεων που έφταναν από το διοικητικό συμβούλιο το μεσημέρι της Παρασκευής οι "πράσινοι" παίκτες δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους, με την πρώτη αντίδραση των περισσοτέρων να είναι η χαρακτηριστική ατάκα "Και τώρα τι, ρε παιδιά;"

Το σχετικό κείμενο αναφέρει πως οι Έλληνες άσοι προσπαθούσαν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις παίρνοντας τηλέφωνα για να μάθουν λεπτομέρειες, ενώ άλλοι, περισσότερο φίλοι της... τεχνολογίας, κατέφυγαν στη λύση του λάπτοπ και των i-pad τους για να ενημερωθούν πιο αναλυτικά μέσα των αθλητικών ιστοσελίδων.

Την ίδια ώρα, οι ξένοι του Παναθηναϊκού ρωτούσαν τους Έλληνες για το αν ισχύει τελεσίδικα η παραίτηση του Δημήτρη Γόντικα από την προεδρία αλλά και το αν θα τακτοποιηθεί το θέμα με την UEFA καθώς και το τι θα γίνει με το θέμα της καταβολής των χρημάτων που τους οφείλονται .

Περιττό να ειπωθεί πως με όλα αυτά στο μυαλό τους, το ματς με τον ΟΦΗ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να είναι και αυτός προβληματισμένος αλλά να τους λέει ταυτόχρονα πως θα πρέπει εκείνοι να βλέπουν τη δική τους δουλειά και συγκεκριμένα το δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τέλος στα αγωνιστικά ενόψει του ματς στην Κρήτη, εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Σιμάο, Κατσουράνης και Μπίαρσμιρ, ενώ μία πιθανή ενδεκάδα είναι η: Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ ( επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του με τον Παναιτωλικό ), Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ