ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ

Ο Αντρέα Πίρλο υποψήφιος να αναλάβει την εθνική Βελγίου

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Πόρτο για τη φάση των 16 του Champions League 2020-2021 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ", Τορίνο | Τρίτη 9 Μαρτίου 2021
Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Πόρτο για τη φάση των 16 του Champions League 2020-2021 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ", Τορίνο | Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντρέα Πίρλο είναι ανάμεσα στους υποψηφίους για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού που άφησε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, σύμφωνα με το βέλγικο HLN.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν από την εθνική Βελγίου και ήδη έχει γυρίσει σελίδα, αναλαμβάνοντας την εθνική Πορτογαλίας.

Η θέση παραμένει κενή και το Βέλγιο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για τον διάδοχο του Ισπανού τεχνικού, με τον Αντρέα Πίρλο να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση.

Σύμφωνα με το βέλγικο HLN, ο άλλοτε τεχνικός της Γιουβέντους και νυν της Καραγκιουμρούκ έχει εκφράσει την επιθυμία του να διαδεχθεί τον Μαρτίνεθ, με την ομοσπονδία να αναμένεται να συνεδριάσει την Παρασκευή (13/1).

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα δημοσιεύματα ήθελαν τον μέχρι πρότινος βοηθό του (και μάλιστα με δύο θητείες) Τιερί Ανρί να έχει ενημερώσει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία ότι επιθυμεί να αναλάβει.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ