ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Εθνική Πορτογαλίας: Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και επίσημα ο διάδοχος του Φερνάντο Σάντος

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κατά την παρουσίαση του από την ομοσπονδία της Πορτογαλίας
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κατά την παρουσίαση του από την ομοσπονδία της Πορτογαλίας PRINT SCREEN

Ο 49χρονος Ισπανός τεχνικός, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας καθώς παρουσιάστηκε από την πορτογαλική ομοσπονία.

Ο διάδοχος του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Πορτογαλίας βρέθηκε στο πρόσωπο του 49χρονου Ισπανού προπονητή, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, με τον πρώην τεχνικό της εθνικής Βελγίου να παρουσιάζεσαι επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Ισπανός θα κάθεται στον πάγκο των Ιβήρων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και έγινε ο πρώτος Ισπανός που θα καθίσει στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας και μόλις ο τρίτος ξένος μετά τους Βραζιλιάνους, Ότο Γκλορία και Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Ο Μαρτίνεθ αποχώρησε από την εθνική Βελγίου με την οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018 μετά την αποτυχία στο παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Κατά την προπονητική του καριέρα ο Ισπανός τεχνικός, κάθισε στον πάγκο της Σουόνσι, της Έβερτον και της Γουίγκαν έχοντας κατακτήσει με την τελευταία το FA Cup το 2013 στον τελικό απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (9/1) το μεσημέρι από την ομοσπονδία της Πορτογαλίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ