ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Αμορίμ αφήνει ανοιχτή την πόρτα για την Λίβερπουλ: "Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα μείνω στην Σπόρτινγκ"

O Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας
O Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2024 AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ρούμπεν Αμορίμ σε ερώτηση για το μέλλον του, άφησε τα πάντα ανοιχτά, τονίζοντας πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα παραμένει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Λίβερπουλ εξετάζει πώς θα πορευτεί στην επόμενη μέρα της, μετά το τέλος του Γιούργκεν Κλοπ από την τεχνική ηγεσία. Ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος φέρεται να ήταν η πρώτη επιλογή για τους Reds, θα παραμείνει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Πλέον, το νο1 όνομα στη λίστα της Λίβερπουλ είναι ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ. Μάλιστα, σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (5/4) ρωτήθηκε για το μέλλον του.

Ο 39χρονος Πορτογάλος προπονητής άφησε τα πάντα ανοιχτά δηλώνοντας: "Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα μείνω στην Σπόρτινγκ και την επόμενη σεζόν. Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για το μέλλον μου. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ στην κατάκτηση τίτλων".

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Πέδρο Σεπούλβεδα, η Λίβερπουλ πιέζει ώστε να κλείσει το deal πριν από το τέλος της σεζόν. Να τονίσουμε πως το συμβόλαιο του Αμορίμ με την Σπόρτινγκ λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Στα λιοντάρια βρίσκεται από το 2020 και σε αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα Σούπερ Καπ και ένα Λιγκ Καπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ