ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αγκουέρο διόρθωσε τον Γκαρνάτσο: "Θεωρείς κορυφαίο τον Ρονάλντο, γιατί δεν έχεις παίξει με τον Μέσι"

Ο Σέρχιο Αγκουέρο με τον Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Βολοβία στο Κόπα Άφρικα
Ο Σέρχιο Αγκουέρο με τον Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Βολοβία στο Κόπα Άφρικα © 2021 BRUNA PRADO / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Αγκουέρο τρόλαρε τον 17χρονο χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως "τον κορυφαίο όλων των εποχών" και σχολιάζοντας έδειξε για ακόμα μία φορά την προτίμησή του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε τρεις φορές δίχτυα κόντρα στην Νόριτς (3-2) και όχι μόνο χάρισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα πολύτιμο τρίποντο που την κράτησε γερά στο κόλπο του Champions League, σημειώνοντας το 60ο χατ-τρικ στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο Πορτογάλος σταρ κατέγραψε και μερικά ακόμα εντυπωσιακά ρεκόρ με τους διαβόλους, με τον 17χρονο χαφ της ομάδας, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, να τον εκθειάζει με ανάρτηση στα social media.

"Ο κορυφαίος όλων των εποχών" έγραψε ο νεαρός κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον Ρονάλντο.

Ο Κουν Αγκουέρο άδραξε την ευκαιρία και χωρίς να διστάσει σχολίασε τη δημοσίευση του Γκαρνάτσο, λέγοντας: "Επειδή δεν έχεις παίξει ακόμα με τον καλύτερο, Λιονέλ Μέσι".

Το σχόλιο του Σέρχιο Αγκουέρο στον Γκαρνάτσο για τους Ρονάλντο και Μέσι
Το σχόλιο του Σέρχιο Αγκουέρο στον Γκαρνάτσο για τους Ρονάλντο και Μέσι PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ο 17χρονος προπονείται τις τελευταίες δύο εβδομάδες με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ και είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες, όπως δήλωσε ο Ραλφ Ράνγκνικ στο κανάλι της ομάδας.

"Είναι μόλις 17, αλλά αν παραμείνει προσγειωμένος, όχι μόνο θα κάθεται στον πάγκο, αλλά θα παίζει για αυτόν τον σύλλογο", ανέφερε επίσης ο Γερμανός.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ