ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: Ο ασυγκράτητος CR7 πανηγύρισε νέα ρεκόρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Νόριτς | 16 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Νόριτς | 16 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Ρονάλντο σκόραρε τρεις φορές κόντρα στην Νόριτς και όχι μόνο χάρισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα πολύτιμο τρίποντο που την κράτησε γερά στο κόλπο του Champions League αλλά κατέγραψε και μερικά εντυπωσιακά ρεκόρ με τους διαβόλους.

Η Νόριτς αποδείχτηκε σκληρό καρύδι στο Ολντ Τράφορντ παίζοντας ένα από τα τελευταία χαρτιά της στη μάχη της παραμονής αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν της χαρίστηκε, αφού μετά τα δύο πρώτα γκολ του στο ματς που βρήκαν απάντηση από τους Ντάουελ και Πούκι, ήταν εκείνος που καθάρισε το ματς στο 76', διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χατ-τρικ στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League.

Το νικητήριο γκολ των κόκκινων διαβόλων ήρθε με το 58ο γκολ της καριέρας του με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο σφράγισε το 60ο χατ-τρικ στην επαγγελματική καριέρα του (50ο σε συλλογικό επίπεδο), με τους αριθμούς αυτούς να μην είναι ωστόσο οι μοναδικοί που ξεχώρισαν από την αποψινή βραδιά του CR7.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε τρεις ακόμα μίνι ποδοσφαιρικούς άθλους με τα τρία γκολ που σημείωσε απέναντι στην Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη, που είναι οι εξής:

● Με τα τρία γκολ έφτασε τα 21 συνολικά από την αρχή της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει πλέον 16 διαδοχικές σεζόν με απολογισμό 20+ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

● Έφτασε τα 15 γκολ στην Premier League και είναι ο πρώτος παίκτης ηλικίας 36 ετών και άνω που έχει 15+ γκολ σε μία σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

● Στη φάση του πρώτου γκολ δέχτηκε ασίστ από τον Άντονι Ελάνγκα, με τα 17 χρόνια και τις 81 ημέρες που τους χωρίζουν όσον αφορά στην ηλικία να μην έχει προηγούμενο όσον αφορά σε έναν παίκτη που σκοράρει και σε εκείνον που του σερβίρει το γκολ στην ιστορία της Premier League.

Την ίδια ώρα μάλιστα με τα ρεκόρ του CR7 οι φίλοι της Γιουνάιτεντ θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και για το γεγονός πως τα γκολ του ήρθαν την πλέον κατάλληλη στιγμή, με τις Τότεναμ και Άρσεναλ να χάνουν και να επιτρέπουν στην ομάδα τους να ξαναμπεί στο κόλπο της 4ης θέσης και ενώ ακολουθεί η μητέρα των μαχών, κόντρα στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ την ερχόμενη Τρίτη (19/4, 22:00).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ