PREMIER LEAGUE

Premier League: Ο Ρονάλντο λύτρωσε με χατ τρικ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γκέλα η Άρσεναλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 16 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 16 Απριλίου 2022 © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε χατ τρικ του ασταμάτητου Κριστιάνο Ρονάλντο για να κάμψει την αντίσταση της Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη για την Premier League. Η Άρσεναλ έδωσε πίσω το δώρο της Τότεναμ με την ήττα στο Σαουθάμπτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμαζόταν για ένα ευχάριστο απόγευμα, όμως παραλίγο να το πληρώσει. Στις τάξεις της είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο όμως, που με χατ τρικ έκαμψε την αντίσταση της Νόριτς στο "Ολντ Τράφορντ" και με το 3-2 κράτησε ζωντανούς τους κόκκινους διαβόλους στη μάχη του Champions League, έπειτα από 33 αγωνιστικές στην Premier League.

Ο Πορτογάλος σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο, αξιοποιώντας την κακή αμυντική λειτουργία των ουραγών του βαθμολογικού πίνακα. Όσο κυλούσε ο χρόνος όμως, η Νόριτς άρχισε να πιστεύει περισσότερο στα πόδια της αλλά κυρίως στα ακόμη μεγαλύτερα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων.

Στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους, από επίθεση που άρχισε από τον Τιμ Κρουλ, ο Τέεμου Πούκι βρήκε τον Κίεραν Ντόουελ κι αυτός μείωσε σε 2-1. Με την έναρξη του 2ου μέρους, οι δύο παίκτες της Νόριτς άλλαξαν ρόλους, αλλά η κατάληξη ήταν ίδια, με τον Φινλανδό επιθετικό να κάνει το 2-2.

Οι παίκτες του Έρικ τεν Χαχ είχαν την μπάλα περισσότερο στα πόδια τους, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τελικές σε ροή αγώνα. Τουναντίον, ήταν πιο εκτεθειμένοι στις αντεπιθέσεις της ομάδας του Δημήτρη Γιαννούλη, που έπαιξε σε όλο τον αγώνα (ο Χρήστος Τζόλης έμεινε στον πάγκο).

Τη λύση έδωσε ο Ρονάλντο, ο οποίος στο 76ο λεπτό με δυνατή εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-2 κι έφτασε τα 60 χατ τρικ καριέρα, 50 εκ των οποίων σε διασυλλογικό επίπεδο και συνάμα τα 15 γκολ στη φετινή Premier League.

Η Τότεναμ έκανε δώρο στην Άρσεναλ για να ανέβει στην 4η θέση, όμως εκείνη το πήρε και το πέταξε στα σκουπίδια. Η ήττα με 0-1 από τη Σαουθάμπτον στο "Σεντ Μέρις" την αφήνει και μία θέση πιο χαμηλά, αφού την προσπέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Φρέιζερ Φόρστερ, ο οποίος σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο τον Μπουκαγιό Σακά στο 1ο μέρος και τους Εμίλ Σμιθ Ρόου και Γκρανίτ Τζάκα στο τέλος του 2ου, κρατώντας το 1-0 που είχε διαμορφώσει από το 45' ο Γιαν Μπεντνάρεκ.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής

Τα highlights

Τότεναμ - Μπράιτον 0-1

Γουότφορντ - Μπρέντφορντ 1-2

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE THE PREMIER GREEKS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΝΟΡΙΤΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ