ΞΑΝΘΗ

Ο αδερφός του Γκουαρδιόλα έστειλε στην Ξάνθη τον Κίκο Ραμίρεθ

Ο αδερφός του Γκουαρδιόλα έστειλε στην Ξάνθη τον Κίκο Ραμίρεθ

Ο αδερφός του Πεπ Γκουαρδιόλα, Πέρε, από κοινού με τον Παύλο Διανή, πρότειναν στην Ξάνθη τον Κίκο Ραμίρεθ, ο οποίος εκτός απροόπτου αναλαμβάνει προπονητής στην ακριτική ομάδα. Αποχώρησε ο Έρικ Γέντρισεκ.

Τον Κίκο Ραμίρεθ επέλεξε η Ξάνθη ως τον διάδοχο του Μίλαν Ράσταβατς στην τεχνική ηγεσία. Ο 48χρονος Ισπανός συμφώνησε με τη διοίκηση της ακριτικής ΠΑΕ και το βράδυ της Δευτέρας (20/5) θα ταξίδευε για την πόλη της Θράκης ώστε να υπέγραφε και να έπιανε δουλειά.

Ο άνθρωπος που πρότεινε τον 48χρονο στην Ξάνθη είναι ο αδερφός του Πεπ Γκουαρδιόλα, Πέρε, μαζί με τον Έλληνα ατζέντη, Παύλο Διανή. Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, έκανε ραντεβού με τις εμπλεκόμενες πλευρές και προέκυψε προφορική συμφωνία. Ο Καταλανός μάνατζερ, εκτός από τον αδερφός του, μανατζάρει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως ο Λουίς Σουάρες, ο Αντρές Ινιέστα και ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Ο αδερφός του Γκουαρδιόλα έστειλε στην Ξάνθη τον Κίκο Ραμίρεθ

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, ο ο Ραμίρεθ θα κουυτσάρει την Ξάνθη την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Γεννημένος στην Ταραγόνα, εργαζόταν μέχρι πρότινος στη Σαμπαντέλ, ομάδα που συμμετείχε στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, στον τρίτο όμιλο. Στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Πόμπλα Ντε Μαφουμέτ, Ταραγόνα, Οσπιταλέτ, Καστεγιόν και Βίσλα Κρακοβίας.

Παρεμπιπτόντως, ο Ραμίρεθ είχε έρθει το 2018 στην Αθήναλ για να μιλήσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά αυτά που αντίκρισε δεν του άρεσαν, με αποτέλεσμα να "ναυαγήσει" η υπόθεσή του. Ένα χρόνο μετά φαίνεται πως θα δουλέψει τελικά στην Ελλάδα.

ΤΕΛΟΣ Ο ΕΡΙΚ ΓΕΝΤΡΙΣΕΚ

Ύστερα από δύο χρόνια παραμονής στην Ξάνθη, ο Έρικ Γέντρισεκ αποτελεί παρελθόν. Ο Σλοβάκος επιθετικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και ενημέρωσε για την αποχώρησή του. "Σας ευχαριστώ για τα δύο εξαιρετικά χρόνια. Συμπαίκτες, προσωπικό, οπαδούς και φίλους στην Ξάνθη. Είμαι υπερήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Μόνο ΑΟΧ. Θα τα ξαναπούμε" έγραψε στο instagram ο Γέντρισεκ με τα 20 γκολ σε 58 ματς.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ