ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντούντου τριετίας στο λιμάνι

Ντούντου τριετίας στο λιμάνι
ντουντου ζιλμπερτο σιλβα

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα 3 χρόνια ο διεθνής βραζιλιάνος, Ντούντου.Ρόλο στο "ναι" ο Ζιλμπέρτο.Στην Ελλάδα ο Λέτο: "Είμαι έτοιμος..."

Κόκκινος και επίσημα ο Ντούντου


Ο Ντούντου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον πειραϊκό σύλλογο να πληρώνει έξι εκατομμύρια ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκειμένου να αποκτήσει τον 25χρονο άσο.

Ενάμισι εκατομμύριο ευρώ ανά έτος θα εισπράττει ο εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας (4/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Βραζιλιάνου διεθνούς ποδοσφαιριστή, Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στη χώρα μας αύριο (5/8) το απόγευμα".



Θυμίζουμε πως πριν από περίπου ενάμισι χρόνο οι ερυθρόλευκοι είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν τον Ντουντού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν είχε επέλθει συμφωνία στα χρήματα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Από τη νέα σεζόν, όμως, ο διεθνής άσος θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τελικά, η σπουδαία μεταγραφή "έκλεισε" στα έξι εκατομμύρια ευρώ, με το σύλλογο του μεγάλου λιμανιού να ανεβάζει διαδοχικά την προσφορά του (άρχισε από τα 3 εκ. ευρώ, "ανέβηκε" στα 5 και η τελική προσφορά έφτασε 6, την ώρα που η ΤΣΣΚΑ ζητούσε αρχικά 8, αλλά εν τέλει έκανε μία μικρή υποχώρηση) και να βρίσκει σημείο επαφής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επιβεβαίωσε επίσημα τη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

"Με έπεισε ο Ζιλμπέρτο"

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μιλώντας στην εφημερίδα "Sportday" υπογράμμισε πως το αστέρι του "αιωνίου αντιπάλου" τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα, ενώ τόνισε παράλληλα πως η μεγάλη επιθυμία της διοίκησης των νταμπλούχων τον οδήγησε στην θετική απάντηση.

"Για να είμαι ειλικρινής ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με έπεισε να αποδεχτώ την προσφορά του Ολυμπιακού και να έρθω σε λίγες ώρες στην Ελλάδα. Μίλησα για αρκετή ώρα με τον Ζιλμπέρτο, ο οποίος μου είπε ότι έχει εκπλαγεί ευχάριστα απ' όσα έχει δει στη χώρας σας και με προέτρεψε να έρθω και εγώ.

Εν συνεχεία μίλησα με τον Λεονάρντο, ο οποίος επίσης μου ανέφερε ότι είναι όλα καταπληκτικά στον Ολυμπιακό και μου είπε ότι δεν πρέπει καν να το σκεφτώ. Ο Έλληνας ατζέντης, Σάκης Τζήκας, μου τα έλεγε όλα αυτά τις τελευταίες ημέρες, αλλά ήθελα να βεβαιωθώ.



Ο Ντούντου Σεραένσε εξέφρασε την ικανοποίηση του για την νέα σελίδα στην καριέρα του, τονίζοντας πως θα τα δώσει όλα για το καλό του Ολυμπιακού: "Επιτέλους πραγματοποιείται το όνειρο μου. Φεύγω από τη Ρωσία και πάω σε μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι θα τα δώσω όλα για να φτάσει το κλαμπ όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ανυπομονώ να βρεθώ αύριο στο Καραϊσκάκη και να γνωρίσω τον κόσμο της ομάδας. Έχω ακούσει τόσα πολλά για αυτόν και θα ήθελα να τον δώ από κοντά".





Λέτο: "Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου"


Ο Σεμπαστιάν Λέτο έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (4/8) στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός αριστερός μέσος, που αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ με τη μορφή δανεισμού, πάτησε ελληνικό έδαφος, καθώς η πτήση του από το Μιλάνο αφίχθη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 23:20.

"Αποτελεί πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός. Ξέρω ότι θα είμαι δύο χρόνια εδώ. Έκανα δύο εβδομάδες προετοιμασία με τη Λίβερπουλ και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος για να κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι μου ζητηθεί. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, η οποία παλεύει για τίτλους στην Ελλάδα και διάκριση στην Ευρώπη.

Το βασικό είναι να επαναλάβουμε την περσινή πορεία και γιατί όχι να κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω στo Tσάμπιονς Λιγκ",

τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ο άσος από την Αργεντινή. Απαντώντας σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακού, ανέφερε: "Ξέρω ότι έχει καλούς παίκτες, μεγάλο προπονητή και φανατικό κοινό και πάντα φιλοδοξεί να είναι ψηλά".



Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής το πρωΐ της Τρίτης (5/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, όπου και θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό, ως δανεικός από τη Λίβερπουλ.

















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ