ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς:"Κρίσιμο ματς"

Ντόστανιτς:"Κρίσιμο ματς"
Ντόσταντιτς

Στη σημασία του εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στάθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, θεώρησε ως αβαντάζ τον παράγοντα έδρα για την ομάδα του λέγοντας :

"Περιμένουμε με ανυπομονησία το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλαμαριά. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα γιατί ξέρουμε την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα και τη σημασία της νίκη για μας, κάτι βέβαια που ισχύει και για τον αντίπαλό μας.

Έχω παρακολουθήσει κάποιους αγώνες της Καλαμαριάς σε DVD και πιστεύω πως είναι δυνατή ομάδα και έχει στις τάξεις της καλούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας, που θα μας βοηθήσουν σημαντικά".

Συνεχίζοντας ο προπονητής της Βέροιας, είπε:" Όσο αφορά τα αγωνιστικά θέματα, δεν μπορούμε να υπολογίζουμε τόσο στον Πετκάκη που είναι τιμωρημένος, όσο και στον Ζέεντορφ που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση στον ώμο και θα απουσιάσει για 10-15 ημέρες.

Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα.

Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και μένει πλέον να γίνουμε ένα καλό και ποιοτικό σύνολο. Έχουμε στη συνέχεια τη διακοπή του πρωταθλήματος που είναι ευεργετική για μας, μιας και έρχεται στην καταλληλότερη στιγμή".

Εξάλλου για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη, δήλωσε:" Είναι αλήθεια ότι στο Χαριλάου με τον Άρη δεν παίξαμε καλά, φοβηθήκαμε τον αντίπαλο. Μιλήσαμε με τα παιδιά και τους τόνισα ότι ήταν μια κακή παρένθεση και οι δυνατότητές τους είναι πολύ μεγαλύτερες".

Τέλος σχετικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, τόνισε:" Για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, σίγουρα γίνεται κάποιος σχεδιασμός αλλά δεν μπορούμε να πούμε ακόμη τίποτα. Θα δούμε και κάποια νεαρά παιδιά και μάλιστα σκέφτομαι να πάρω κάποια από αυτά στην μίνι προετοιμασία που θα κάνουμε σε λίγες μέρες».













TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ