ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντιόγκο: "Στη Βραζιλία είχα περισσότερη ελευθερία"

Ντιόγκο: "Στη Βραζιλία είχα περισσότερη ελευθερία"
Ντιόγκο

Για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Ντιόγκο

Μπορεί η αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στην Ένωση να αποτελεί το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ντιόγκο σε δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ της πατρίδας του εμφανίζεται να την αντιμετωπίζει ως ένα εντός έδρας αγώνα τον οποίο πρέπει να κερδίσουν.
" Όλοι περιμένουν με αγωνία το παιχνίδι. Απέναντί μας θα έχουμε έναν αντίπαλο, που έχει λιγότερους βαθμούς από εμάς. Παρόλο που πρόκειται για ντέρμπι, εμείς το βλέπουμε ως ένα ματς μέσα στην έδρα μας στο οποίο πρέπει να νικήσουμε".

Ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος επιθετικός της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρθηκε επίσης και στις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα και συγκεκιρμένα το ελληνικό πρωτάθλημα.

" Όλα είναι πολύ καλά εδώ κι ευχαριστώ τον Θεό. Εγκλιματίστηκα πολύ γρήγορα και δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερες δυσκολίες. Στην Ελλάδα οι ομάδες είναι περισσότερο πειθαρχημένες".

Ενώ για το ρόλο του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά: " Στην Πορτουγκέζα είχα περισσότερη ελευθερία στο παιχνίδι μου, ενώ εδώ πρέπει να κάνω περισσότερα.

Ο προπονητής μου δίνει διάφορους ρόλους. Στο τελευταίο ματς με χρησιμοποίησε στην κορυφή, ενώ παράλληλα έχω αγωνιστεί και σαν δεύτερος επιθετικός, προκειμένου να ανοίγω κενούς χώρους".








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ