ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάββας: "Ο Ντιόγκο τους βάζει στα δίχτυα"

Σάββας: "Ο Ντιόγκο τους βάζει στα δίχτυα"
Ντιόγκο

Έτοιμος να σκοράρει εναντίον της ΑΕΚ και μάλιστα δύο γκολ δηλώνει ο Ντιόγκο, στο πρώτο του ντέρμπι με την φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Βραζιλιάνος άσσος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση πετυχαίνοντας δύο γκολ με την Νόρντζελαντ και ελπίζει να επαναλάβει το ίδιο κόντρα στην ΑΕΚ.
" Πέτυχα δύο γκολ εναντίον της Νόρντζελαντ και φυσικά είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου. Ελπίζω να βάλω δύο γκολ και στην ΑΕΚ. Ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη. Να βάλουν άλλοι τα γκολ και εγώ θα είμαι χαρούμενος", τόνισε ο Ντιόγκο.

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού που ήταν η είσοδος στους ομίλους επετεύχθει και πλέον στο λιμάνι κάνουν όνειρα και ψηλότερα στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο Ντιόγκο δηλώνει αισόδοξος για το μέλλον των "ερυθρόλευκων" στην διοργάνωση: " Βάλαμε πολλά γκολ με την Νόρντζελαντ και δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα ξανά σε άλλη μία διοργάνωση και έδωσα συνέχεια στα γκολ που σημείωσα στο πρωτάθλημα. Σίγουρα μπορούεμ να φτάσουμε ψηλά στο ΟΥΕΦΑ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει σε αυτή την διοργάνωση".

Ντάρκο: "Δεν σκεφτόμαστε τι έγινε πέρσι με την ΑΕΚ"

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αναφέρθηκε και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με δηλώσεις του στον Τύπο: " Σε ένα ντέρμπι ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Είναι ντέρμπι και είναι σημαντικό. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Υποχρέωση μας η νίκη με την ΑΕΚ. Η δική μου άποψη είναι ότι θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουμε ένα ήρεμο παιχνίδι για να κερδίσουμε.

Να μην σκεφτόμαστε αυτό που έγινε την περασμένη σεζόν. Είναι φυσικό να θέλουμε να παίζουμε περισσότερο, όμως πρέπει να δείχνουμε τον επαγγελματισμό μας. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου. Είμαι κεντρικός επιθετικός και πρέπει να βάζω γκολ. Μέχρι τώρα είναι καλά. Θα δούμε

".

Σάββας: "Σούπερμαν ο Ντιόγκο"

Δηλώσεις στον Τύπο για τον Ολυμπιακό, το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ντιόγκο έκανε ο εκπρόσωπος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: " Σκοτώνουν για να παίξουν. Όλοι θέλουν να είναι μέσα με την ΑΕΚ. Εγώ αυτό το κλίμα πιάνω στα αποδυτήρια της ομάδας. Φτιαγμένα είναι όλα τα παιδιά. Θέλουν να κερδίσουν και δεν έχουν ξεχάσει τι κλοτσιές φάγανε την προηγόυμενη εβδομάδα στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Tέτοιο "οπλοστάσιο" δεν έχει καμία ομάδα. Έχουμε μεγάλη διαφορά κλάσης από τις υπόλοιπες ομάδες. Μιλάμε για παίκτες ποιότητας και όχι "τσουρουκάδες". Οι παίκτες αυτοί είναι παίκτες ομάδας. Παικταράδες, αλλά φαίνονται μέσα από την ομάδα. Και για αυτό είναι πιο χρήσιμοι.

Ο Ριβάλντο και ο Ζιοβάνι μπορούσαν με την αξία τους να φανούν από την πρώτη ημέρα. Αυτά τα παιδιά για να φανούν περισσότερο πρέπει να δέσει η ομάδα. Και ο προπονητής τους θέλει όλους έτοιμους

".

Για τους Ντιόγκο, Μπελούτσι, Λέτο: " O Nτιόγκο πηδάει στον αέρα σαν τον Σούπερμαν. Πέφτει πάνω του ο αντίπαλος και τον βάζει και αυτόν στα δίχτυα. Και τι κινήσεις κάνει. Στο δεύτερο γκολ αρχικά τραβιέται προς τα πίσω και ξαφνικά πάει μπροστά σαν σφαίρα και μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα. Όταν τον μάθουν οι δικοί μας παίκτες δεν θα σταματήσει να σκοράρει. Ο Μπελούτσι ξέρει καντάρια μπάλα και ανεβαίνει τρομακτικά. Ο Λέτο τώρα μπαίναι στη φιλοσοφία του προπονητή και τον βλέπεις να γυρίζει πίσω στην άμυνα".





















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ