ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντίνας: "Να έχουμε διάρκεια σαν ομάδα"

Ντίνας: "Να έχουμε διάρκεια σαν ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Ντίνας ήταν πολύ χαρούμενος για το παρθενικό του γκολ με τον Παναθηναϊκό αλλά τόνισε ότι πάνω από όλα είναι η ομάδα.

Το παρθενικό του γκολ μετά από 25 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πέτυχε ο Θανάσης Ντίνας στην αναμέτρηση με την Καλλονή έχοντας πολύ καλή παρουσία σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και δείχνοντας ότι μπορεί και αυτός να προσφέρει. Ο νεαρός άσος των πράσινων μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το γκολ που σημείωσε αλλά στάθηκε στην διάρκεια που πρέπει να δείξει το τριφύλλι σαν ομάδα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του οποίου ο τραυματισμός δεν εμπνέει καμία ανησυχία υποστήριξε:

"Μπήκαμε κάποιοι παίκτες που δεν είχαμε χρόνο συμμετοχής και ελπίζω να ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του προπονητή. Το θέμα είναι για μένα και την ομάδα η διάρκεια, εννοείται ότι είμαι χαρούμενος για το πρώτο γκολ που σημείωσα στο πρωτάθλημα. Κάθε γκολ βοηθάει την ψυχολογία ενός παίκτη''.

Στη συνέχεια ο μέσος του Τριφυλλιού τόνισε:
''Στόχος μας είναι να τελειώσουμε με νίκες στο Πρωτάθλημα και να φθάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Εμείς ευχαριστιόμαστε τους αγώνες και αν παίζουμε την καλύτερη μπάλα θα το κρίνει ο κόσμος, το θέμα είναι όταν τελειώνει ο αγώνας να έχουμε το χαμόγελο στα χείλη''.

Σπυρόπουλος: Δεν θέλαμε να αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο

Πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε και ο Νίκος Σπυρόπουλος ο οποίος ήταν καλός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά βοηθώντας τους πράσινους. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το ματς αλλά και την δική του παρουσία.

Ο νεαρός μπακ δήλωσε αρχικά: ''Πριν αρχίσει ο αγώνας λέμε να μπούμε δυνατά και να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο, έτσι φθάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα''.

Στη συνέχεια και σε ερώτηση για την απουσία του Μπεργκ τόνισε:

"Είναι σίγουρα σημαντική η απουσία του Μπεργκ, όμως δείξαμε ότι μπορούμε να σημειώσουμε γκολ όταν δεν τον έχουμε στην διάθεση μας. Θέλαμε τη νίκη και τα νέα παιδιά που μπήκαν έδειξαν ότι αξίζουν και παίρνουν εμπειρίες. Δεν θέλουμε να έχουμε διαφορά στα playoffs από τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς θέλουμε να διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση".

Όσο για την δική του απόδοση δήλωσε:
" Είμαι ικανοποιημένος που νικήσαμε πρώτα απ' όλα παρά για την απόδοση μου, όποτε μου πει ο προπονητής δίνω το 100%. Όσον αφορά τον κόσμο θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και να γεμίζει το γήπεδο''.

Γιαννιτσάνης: Ανατρίχιασα όταν μπήκα στο παιχνίδι

Στο παιχνίδι με την Καλλονή έκανε ντεμπούτο σε ματς πρωταθλήματος ο Νίκος Γιαννιτσάνης. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των Νέων με 12 τέρματα την φετινή σεζόν ανταμείφθηκε για την παρουσία του και δήλωσε πως ανατρίχιασε με το που μπήκε στο ματς:

"Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας για να πάρουμε τη νίκη. Όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο και άκουσα το όνομα μου από τα μεγάφωνα ανατρίχιασα, με βοήθησε ο κόσμος με το χειροκρότημα του, όμως το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς'' είπε αρχικά ο Γιαννιτσάνης

Στη συνέχεια ο νεαρός επιθετικός του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στην παρουσία των Μπεργκ και Πέτριτς:

''Είναι δύο παίκτες μεγάλης κλάσης, τους παρακολουθώ στους αγώνες και τις προπονήσεις, είναι πολύ σημαντικοί παίκτες και θα βοηθήσουν. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι μια οικογένεια και καταφέρνουμε να παίρνουμε νίκες''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ