ΡΟΜΑ

Ντιμπάλα: Την Τρίτη οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ίντερ | 1 Οκτωβρίου 202
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ίντερ | 1 Οκτωβρίου 2022 @2022 /LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Πάουλο Ντιμπάλα μετά τον τραυματισμό του στο κυριακάτικο ματς με την Λέτσε θα πάρει παράταση, αφού οι εξετάσεις που ήταν προγραμματισμένες να κάνει μετατέθηκαν για την ερχόμενη Τρίτη (11/10).

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν ο παίκτης που χάρισε το τρίποντο στην Ρόμα στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με την Λέτσε για την 9η αγωνιστική της Serie Α με εύστοχο πέναλτι, όμως ήταν ταυτόχρονα και ο μεγάλος άτυχος του αγώνα, αφού τραυματίστηκε την ώρα της εκτέλεσης και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

"Αν θα τον ξαναδούμε πριν από το 2023; Δεν είμαι γιατρός, δεν έχω μιλήσει με γιατρό, όμως από την εμπειρία μου, από το πώς τον είδα και από αυτά που μου είπε, μπορώ να πω ότι είναι δύσκολα", τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο με δηλώσεις του, οποίες τρόμαξαν όχι μόνο τους φίλους των Ρωμαίων αλλά και εκείνους της Αργεντινής αφού τον Νοέμβριο αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, η ακριβής διάγνωση για την κατάσταση της υγείας του Joya δεν θα έρθει εντός της ημέρας, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του μυϊκού προβλήματος, θα γίνουν την Τρίτη (11/10).

"Μόνο αν πρόκειται για τραυματισμό πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο του αριστερού μηρού, θα υπάρχει η ευκαιρία να ξαναδούμε τον Αργεντινό πριν από το τέλος της χρονιάς (διακοπή για μερικές εβδομάδες), με την υποσημείωση ότι υπάρχει και το διάλειμμα στα πρωταθλήματα λόγω των εθνικών ομάδων.

Εάν η ζημιά είναι πιο σοβαρή, από δεύτερο βαθμό και πάνω, τότε θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας για να ανακάμψει και αυτό σημαίνει πως το 2022 δεν θα ξαναδούμε τον Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα", αναφέρει στο ρεπορτάζ της η "Gazzetta dello Sport".

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ