ΡΟΜΑ

Μουρίνιο για Ντιμπάλα: "Είναι πολύ άσχημα, δύσκολο να γυρίσει στα γήπεδα πριν το 2023"

Μουρίνιο για Ντιμπάλα: "Είναι πολύ άσχημα, δύσκολο  να γυρίσει στα γήπεδα πριν το 2023"

Ο Πάουλο Ντιμπάλα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς με την Λέτσε και κινδυνεύει πέρα από αρκετά ματς της Ρόμα να χάσει και το Μουντιάλ με την Αργεντινή, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να εκφράζει την εκτίμησή πως δεν θα επιστρέψει πριν από το 2023.

Η Ρόμα επικράτησε με 2-1 της Λέτσε στο "Ολίμπικο" το βράδυ της Κυριακής (09/10) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A όμως αυτή η νίκη είναι πολύ πιθανό να αποδειχτεί πύρρειος, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να λαβώνεται και να κινδυνεύει να μείνει για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο Αργεντινός επιθετικός τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό τη στιγμή που εκτέλεσε το πέναλτι για τους τζαλορόσι κάνοντας το 2-1 στο 48ο λεπτό και αποχώρησε δύο λεπτά αργότερα, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να ερωτάται για την κατάσταση του Joya και να δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Πώς είναι; Λέω άσχημα για να μην πω πολύ άσχημα. Αν θα τον ξαναδούμε πριν από το 2023; Δεν είμαι γιατρός, δεν έχω μιλήσει με γιατρό, όμως από την εμπειρία μου, από το πώς τον είδα και από αυτά που μου είπε, μπορώ να πω ότι είναι δύσκολα".

Όπως είναι λογικό, οι άνθρωποι της Ρόμα θα περιμένουν με αγωνία τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Αργεντινός φορ για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, με τον Ντιμπάλα να αντιμετωπίζει πλέον τον κίνδυνο να χάσει το μεγάλο ραντεβού της "αλμπισελέστε" στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

TAGS ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ