CHAMPIONS LEAGUE

Ντιέγκο:"Tαπεινωτική η ήττα από τον Ολυμπιακό"

Ντιέγκο:"Tαπεινωτική η ήττα από τον Ολυμπιακό"
Ντιέγκο

Κρίσιμο χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Ρεάλ την Τετάρτη ο Ντιέγκο καθώς με ήττα αποχαιρετούν την Ευρώπη

Την στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Ντιέγκο στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Ρεάλ, καθώς με νίκη η Βέρντερ ξαναμπαίνει στο κόλπο για να συνεχίσει είτε στο Κύπελλο UEFA είτε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, εάν έρθει ισόπαλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λάτσιο.
“Οι οπαδοί μας πρέπει να γνωρίζουν ότι χρειαζόμαστε την στήριξη τους την Τετάρτη για να σώσουμε την χρονιά όσο αφορά τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας, η Ρεάλ πρέπει να βρει μια καυτή ατμόσφαιρα όταν μπει στο γήπεδο”.


Τα ατυχή αποτελέσματα στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια έχουν φέρει την Βέρντερ στην τελευταία θέση, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος να διορθωθεί η κατάσταση σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο μέσο.

“Οι μέχρι στιγμής επιδόσεις μας στην διοργάνωση είναι φυσικά πολύ κάτω των προσδοκιών μας, θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση όσο τίποτε άλλο, αλλά δυστυχώς τα πράγματα πήγαν στραβά, η ήττα μέσα στο γήπεδο μας από τον Ολυπμιακό δεν ξεχνιέται εύκολα καθώς ήταν ταπεινωτική, υπάρχει χρόνος και φυσικά δυο ακόμα παιχνίδια όπου θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε έξι βαθμούς”.

“Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ εναντίων της Ρεάλ αλλά αυτό δεν πρέπει να επιρρεάσει την ομάδα μου, δεν είμαστε ξεγραμμένοι και αν όλα πάνε καλά την Τετάρτη τα πράγματα θα είναι με το μέρος μας”.

“Νίκη με την Ρεάλ θα κάνει το παιχνίδι στην Αθήνα εναντίων του Ολυμπιακού να μοιάζει σαν τελικός για εμάς, μπορούμε και θα το κερδίσουμε αν χρειαστεί!”.







TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ