ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντι Μαρία: "Χαρούμενος που θα έχω δίπλα μου νεαρούς και ποιοτικούς παίκτες όπως οι Βλάχοβιτς και Κιέζα"

Ντι Μαρία: "Χαρούμενος που θα έχω δίπλα μου νεαρούς και ποιοτικούς παίκτες όπως οι Βλάχοβιτς και Κιέζα"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ξεκαθάρισε πως το πρέσινγκ 40 ημερών που του άσκησε η Γιουβέντους ήταν κάτι που τον ώθησε να δεχτεί την πρότασή της ενώ έθεσε ως στόχο του την κατάκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων τίτλων με την βέκια σινιόρα.

Η Γιουβέντους είναι μία από τις ομάδες που κυριαρχεί στη μεταγραφική επικαιρότητα τα τελευταία 24ωρα και το ίδιο έγινε και την Δευτέρα (11/7), με τους μπιανκονέρι να ανακοινώνουν την απόκτηση του Πολ Πογκμπά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και το απόγευμα να παρουσιάζουν τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο Αργεντινός εξτρέμ είχε υπογράψει την περασμένη Παρασκευή συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την βέκια σινιόρα έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ και στο πλαίσιο της παρουσίασής του μίλησε για τη δίψα του να κατακτήσει τίτλους με τη νέα του ομάδα:

"Η αρχική μου σκέψη ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή αλλά στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Ήρθα στην Γιουβέντους για να κατακτήσω όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους.

Όταν μία τόσο σημαντική ομάδα όπως η Γιούβε, είναι πίσω από μένα εδώ και 40 ημέρες, είναι δύσκολο ή σχεδόν αδύνατο να πω όχι.

Άργησα να απαντήσω για οικογενειακούς λόγους, είχα υποχρεώσεις με την εθνική Αργεντινής και μετά είχα διακοπές", τόνισε αρχικά κατά την παρουσίασή του ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος κληθεί να σχολιάσει τη σύγκριση που έκανε ο Μπουφόν ανάμεσα σε εκείνον και τον Ντιέγκο Μαραντόνα, είπε:

"Ο Ντιέγκο είναι ο Ντιέγκο, προφανώς. Έχω καλή σχέση με τον Μπουφόν, είναι φανταστικό άτομο και μίλησα μαζί του την ημέρα που υπέγραψα".

Για να προσθέσει ο Αργεντινός διεθνής μεσοεπιθετικός αναφορικά με τις φιλοδοξίες του με τη νέα του ομάδα αλλά και τη συνεργασία που θα έχει με τους νέους τους συμπαίκτες τη φετινή σεζόν:

"Η Γιούβε είναι η Γιούβε, έχει κατακτήσει πάρα πολλούς τίτλους και είναι ένας μεγάλος σύλλογος που τώρα έχει τεράστια θέληση να επιστρέψει σε υψηλά επίπεδα. Θα προσπαθήσω να συμβεί αυτό

Είναι σημαντικό να φτιάξουμε ένα ενωμένο γκρουπ. Είμαι χαρούμενος που έχω δίπλα μου νέους παίκτες αλλά και μεγάλης ποιότητας, όπως ο Φεντερίκο Κιέζα και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Θα δώσουμε πάρα πολλά για αυτή την ομάδα".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ