ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους μεταγραφές: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους PRINT SCREEN TWITTER

Μετά από έξι χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πολ Πογκμπά είναι εκ νέου κάτοικος Τορίνου, με την Γιουβέντους να γνωστοποιεί με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Γάλλου διεθνούς μέσου, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2026.

Τα τελευταία 24ωρα μόνο ονειρεμένα μπορούν να χαρακτηριστούν για τους φίλους της Γιουβέντους. Το βράδυ της Παρασκευής (8/7) η βέκια σινιόρα έκανε δικό της τον Άνχελ Ντι Μαρία, που έμεινε ελεύθερος από την Παρί έπειτα από επτά χρόνια παραμονής στην Πόλη του Φωτός, υπογράφοντας μαζί του μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, για να επικυρωθεί την Δευτέρα (11/7) μία μεγάλη επιστροφή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτή του Πολ Πογκμπά, με τον 29χρονο Γάλλο διεθνή μέσο να αποχαιρετά ύστερα από έξι χρόνια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να επιστρέφει στο "Allianz Stadium" για την έναρξη της δεύτερης θητείας του στους μπιανκονέρι, με την ελπίδα να είναι το ίδιο ή ακόμα πιο πετυχημένη σε σύγκριση με την πρώτη που κράτησε από το 2012 μέχρι το 2016 και τον βρήκε να κατακτά 8 τίτλους (4 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ Ιταλίας) έχοντας απολογισμό 34 γκολ και 40 ασίστ σε 177 συμμετοχές.

Από την Παρασκευή είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να γίνει... Pogback με την άφιξή του στο Πιεμόντε με ιδιωτικό τζετ και το μεσημέρι του Σαββάτου ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Γιουβέντους, για να έρθει δύο ημέρες αργότερα η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Ο Πογκμπά έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα και πήρε τη φανέλα με το Νο 10, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως θα λαμβάνει ετησίως ένα ποσό της τάξης των 8 εκατομμυρίων ευρώ συν 2 εκατομμυρίων με τη μορφή μπόνους.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ