SERIE A

Nτι Κάρλο: "Οι διαιτητές ευνοούν την Ίντερ"!

Nτι Κάρλο: "Οι διαιτητές ευνοούν την Ίντερ"!
Καμπιάσο-Ίντερ-πάρμα-πανηγυρικό

Έξαλλος με τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ των "νερατζούρι" στο 88' και την αποβολή του Φερνάντο Κόουτο εμφανίστηκε ο τεχνικός της Πάρμα, μετά το 3-2 των "νερατζούρι" στο Μιλάνο (vid)!

Την έντονη μάλιστα οργή του για τα σφυρίγματα του διαιτητή Τζερβαζόνι εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας της Αιμιλίας, Ντομένικο Ντι Κάρλο, ο οποίος στάθηκε στο κερδισμένο πέναλτι από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης των "νερατζούρι" στο 88' και το οποίο προκάλεσε μάλιστα την αποβολή του Φερνάντο Κόουτο (το ριπλέι έδειξε ότι βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι ο έμπειρος Πορτογάλος αμυντικός).
"Δεν θα κρίνω τον Κόουτο και αν ήταν πέναλτι ή όχι, όμως στο πρώτο ημίχρονο μας αρνήθηκαν καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Μπερνάντο Κοράντι.

Δεν θέλω να κριτικάρω τους διαιτητές ή να τους διδάξω τη δουλειά τους, όμως για μία ακόμη φορά πιάσαμε τρομερή απόδοση και φύγαμε με άδεια χέρια",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός της Πάρμα και συνέχισε:

"Ο αρχιδιαιητητής Πιερλουίτζι Κολίνα μας συνάντησε έναν μήνα πριν και μας είπε ότι το πιάσιμο της μπάλας μέσα στην περιοχή συνιστά παράβαση μόνο αν είναι μία εσκεμμένη ενέργεια, όμως στο ματς με την Ίντερ δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Ακόμα και όταν έδωσε το πέναλτι, η κόκκινη κάρτα ήταν ανεπίτρεπτη. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για το ματς και ήξερα ότι οι παίκτες ήταν σε καλή κατάσταση.

Δυστυχώς όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις σφυρίζονται υπέρ των μεγάλων ομάδων. Την περασμένη εβδομάδα ο Φαλκόνε δέχτηκε αγκωνιά και αποχώρησε από το γήπεδο, με την Ίντερ είχαμε τρεις παίκτες μας που βγήκαν έξω.

Είναι κρίμα, όμως δεν είχαμε να ζηλέψουμε τίποτα με την Ίντερ και όμως φύγαμε με άδεια χέρια. Συνήθως η Ίντερ χρειάζεται βοήθεια για να κερδίσει".








Όσο για την μάχη που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Πάρμα, ο Φερνάντο Κόουτο υποστήριξε: "Βρήκα τη μπάλα με το κεφάλι μου και στη συνέχεια βρήκε και το χέρι μου, όμως δεν υπήρχε η παραμικρή πρόθεση. Βούτηξα για να σταματήσω τη μπάλα και το χέρι μου βρήκε τη μπάλα αναπόφευκτα".



Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης Ίντερ-Πάρμα στο "Σαν Σίρο":







TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ