ΙΤΑΛΙΑ

Ντι Κάνιο για Τονάλι και Φατζόλι: "Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να ποντάρεις στο ποδόσφαιρο"

Ο Πάολο ντι Κάνιο ως προπονητής της Σάντερλαντ
Ο Πάολο ντι Κάνιο ως προπονητής της Σάντερλαντ © 2013 SANG TAN / AP IMAGES

"Ηλίθιους" χαρακτήρισε τους Νικολό Φατζόλι και Σάντρο Τονάλι ο παλαίμαχος σταρ των Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι και Λάτσιο, Πάολο ντι Κάνιο για τον εθισμό τους στον στοιχηματισμό.

Ο Νικολό Φατζόλι συνεργάστηκε με τις Αρχές μετά από την αποκάλυψη για εμπλοκή του σε σκάνδαλο στοιχηματισμού και έπεσε στα μαλακά, με την ιταλική ομοσπονδία να ανακοινώνει πως η τιμωρία του θα είναι επτά μήνες αποκλεισμός από τα γήπεδα.

Μετά τον Φατζόλι ο Τονάλι ήρθε σε συμφωνία με την Εισαγγελία του Τορίνο για ποινή 10 μηνών εκτός αγωνιστικής δράσης και πρόστιμο μεγαλύτερο των 12.500 χιλιάδων ευρώ.

Μιλώντας στο ιταλικό Sky Sports, ο παλαίμαχος σταρ των Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι και Λάτσιο, Πάολο ντι Κάνιο χαρακτήρισε ανόητους τους παίκτες που "κύλισαν" στον παράνομο στοιχηματισμό.

"Υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα στα οποία θα μπορούσαν να "παίξουν" Στοιχημάτισε σε γάτες, σκύλους, χάμστερ. Δεν προτείνω τίποτα.

Φυσικά, θα ήταν καλύτερα να μην παίζεις καθόλου. Ποντάρεις στο ποδόσφαιρο; Πρέπει να είσαι άδειος. Αυτό είναι βλακεία. Πρέπει να είσαι ηλίθιος. Ευτυχώς δεν μιλάμε για στημένους αγώνες εδώ".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ