ΙΤΑΛΙΑ

Σάντρο Τονάλι: Συμφωνία παίκτη και Εισαγγελίας - 10 μήνες εκτός δράσης

Newcastle's Sandro Tonali applauds as he leaves the pitch during the Champions League group F soccer match between AC Milan and Newcastle at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Σάντρο Τονάλι αγωνίζεται με τη φανέλα της Νιούκαστλ @2023 AP IMAGES/ANTONIO CALANNI

Μετά τον Φατζόλι, σειρά στο να μάθει την τιμωρία που θα του επιβληθεί για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού παίρνει ο Τονάλι, με την πλευρά του παίκτη να φτάνει σε συμφωνία με την Εισαγγελία του Τορίνο για ποινή 10 μηνών εκτός αγωνιστικής δράσης και πρόστιμο μεγαλύτερο των 12.500 χιλιάδων ευρώ

Τέλος σε ακόμα μια εκκρεμότητα του σκανδάλου παράνομου στοιχηματισμού που έχει ξεσπάσει στη Serie A, καθώς πάνω από 40 ποδοσφαιριστές φαίνεται να εμπλέκονται, μπαίνει με τη συμφωνία των δικηγόρων του Σάντρο Τονάλι με την Εισαγγελία που ερευνά την υπόθεση.

Η ποινή που αναμένεται να επιβληθεί στον μέσο της Νιούκαστλ σύμφωνα με πηγές της "Gazzetta dello Sport" είναι 10 μήνες μακριά από την ενεργό δράση και χρημαστικό πρόστιμο μεγαλύτερο των 12.500 χιλιάδων ευρώ που επιβλήθηκε στον Φατζόλι. Η διαφοροποίηση των δύο περιπτώσεων ήταν ότι ο πρώην κεντρικός της Μίλαν παραδέχτηκε ότι είχε στοιχηματίσει σε ματς των ομάδων (Μπρέσια και Μίλαν), του την εποχή που αγωνιζόταν με τη φανέλα τους.

Κατ' ουσίαν, ο Σάντρο Τονάλι θα χάσει όλη τη σεζόν 2023/2024, καθώς, επίσης, και το Euro 2024 εφόσον η εθνική Ιταλίας εξασφαλίσει την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας. Τα δύο ερωτηματικά που μένουν για να κλείσουν την υπόθεση Τονάλι είναι το κατά πόσον θα χάσει τον μισθό του στις "Καρακάξες", βάσει συγκεκριμένης ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του, και το εάν θα του δοθεί η δυνατότητα να κάνει προπονήσεις με την ομάδα του για να είναι έτοιμος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ