ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ντεσάμπ για την υπόθεση ντόπινγκ του Πογκμπά: "Ελπίζω να ξαναβρεί το χαμόγελό του"

Ο Πολ Πογκμπά κάνει προθέρμανση πριν το Γαλλία - Ισπανία στο Nations League
Ο Πολ Πογκμπά κάνει προθέρμανση πριν το Γαλλία - Ισπανία στο Nations League © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δήλωσε λυπημένος για την εξέλιξη στην υπόθεση ντόπινγκ του Πολ Πογκμπά, σημειώνοντας ότι ελπίζει να ξαναβρεί τον δρόμο του.

Ο Πολ Πογκμπά κινδυνεύει με ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με τον αθλητισμό για 4 χρόνια μετά τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος στο πλαίσιο ελέγχου ντόπινγκ που τον έδειξαν εκ νέου θετικό στην απαγορευμένη ουσία.

Την ίδια στιγμή η Γιουβέντους τον έχει αφήσει εκτός ομάδας, ενώ αναμένεται να "κουρέψει" τον μισθό του κι από τα 8 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό να πάρει 42.000 ευρώ.

Τη Δευτέρα (9/10) στη συνέντευξη Τύπου της Γαλλίας, που είναι στον όμιλο της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2024, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ερωτηθείς για την υπόθεση ντόπινγκ του Γάλλου διεθνή δήλωσε λυπημένος για την εξέλιξη αυτή, ενώ τόνισε ότι θα πάρει χρόνο για να επιστρέψει.

"Ο Αλέγκρι είναι ιδιαίτερα λυπημένος για τον Πολ, όπως κι εγώ, του έχουν πέσει πολλά στο κεφάλι τον τελευταίο καιρό. Βρίσκεται σε μια περίπλοκη κατάσταση. Θα υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Θα χρειαστεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, είναι κομμάτι μιας διαδικασίας που θα κρατήσει πολύ. Είμαι λυπημένος, δεν ξέρω τι θα φέρει το αύριο, πόσο καιρό θα πάρει, αλλά είναι λυπηρό αυτό που του συμβαίνει.

Δεν πρόκειται να υιοθετήσω μία κατηγορηματική ή ριζοσπαστική θέση. Ακόμα κι αν περάσει καιρός που δεν είναι πια μαζί μας, αυτό τον βάζει σε αναμονή.

Ελπίζω ότι θα βρει ξανά το χαμόγελό του και το γήπεδο, αλλά θα πάρει λίγο χρόνο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ